NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Târgoveții sunt invitați, pentru al doilea an consecutiv, să ofere „Un zâmbet pentru fiecare copil”

Social democrații din Târgu Frumos sprijină și anul acesta campania de strângere de jucării pentru copilașii din oraș ce provin din familii nevoiașe. Campania „Un zâmbet pentru fiecare copil” a ajuns la ediția cu numărul doi și este inițiată de Dragoș Lucian Bodrug.

 

 În perioada 14 – 30 Mai, toți cei interesați de a face această bucurie copiilor care provin din familii nevoiașe pot dona în centrele de colectare din oraș.

<Implică-te alături de noi și hai să facem niște copii nevoiași fericiți! Ai o jucărie care nu-ți mai folosește, vrei să donezi niște hăinuțe sau rechizite?! Vino în punctele de colectare și donează jucării, rechizite sau hăinuțe pentru a aduce un zâmbet unui copil „fără copilărie”>, declară cei care susțin inițiativa.

„Strângem donații sub forma de rechizite , jucării , jocuri sau hăinuțe pana pe 30 mai , iar pe 31 mai , cu o zi înainte de ziua copilului vom dona lucrurile adunate in punctele de colectare celor mai nevoiași copii“, ne-a declarat Dragoș Lucian Bodrug, organizator campanie.

Punctele de colectare sunt:

Bod Toys (magazinul de jucării de pe esplanada orașului)

Sediul PSD Târgu Frumos

Alte centre de colectare din oraș

 

Cu alte cuvinte, bucuria celor mici stă, în mâinile noastre, care putem printr-un simplu gest de omenie, să facem “surprize” celor mici.

{jcomments off}

loading...
Advertisements

Related posts

Vești triste. S-a agravat starea generală a Regelui Mihai. Principesa Margareta e lângă el

Redacția

Extragere Loto aniversară

Redacția

Vezi cum arată Târgul de nunți organizat în noua sală a Hotelui Central (GALERIE FOTO !!!)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site