NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Tarcan şi studentele sale de la CS Politehnica Iaşi pleacă în Rusia pentru un loc sub cerul olimpic!

Aşa cum v-am mai informat, ediţia din acest an a Women Trophy Series la rugby în 7 feminin, al doilea eşalon valoric european, a adus reprezentativele României şi Germaniei la egalitate de puncte în fruntea ierarhiei, cele două formaţii promovând în 2020 Grand Prix Series, divizia de elită, dar mai ales au obţinut calificarea la turneul preolimpic, programat la sfârşitul săptămânii, la Kazan (Rusia). 

Reprezentativa României este condusă de antrenorul păşcănean Neculai Tarcan, cel care pregăteşte şi formaţiile de la Politehnica Iaşi, atât cea de senioare, cât şi cea de junioare fiind campioane naţionale en-titre şi deschid şi clasamentele actualului sezon (la Iaşi este ajutat la antrenamente de Gabriela Lepciuc, de Ioan Iftode, de prof. Viorica Ursanu, care se ocupă de pregătirea fizică, şi de medicul Valeriu Chirica)!

Lotul României s-a reunit luni la Snagov, după ce două dintre jucătoarele sale de bază, ieşencele Maria Atomi şi Georgiana Gabor, şi-au susţinut examenul de licenţă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Iaşi. Din cele cincisprezece rugbiste convocate, alte şapte ieşence se vor număra probabil printre cele douăsprezece cu care Tarcan va aborda jocurile de la Kazan: Loredana Juncănariu, Ana Maria Sandu, Alina Diniţă, Mădălina Radu, Simona Roşca, Gabriela Buciumanu şi junioara Daniela Glodeanu. Mai mult, fosta lor colegă de club, Emilia Vizitiu, transferată la Agronomia Bucureşti, este căpitanul reprezentativei României.

Tarcan şi fetele sale vor pleca astăzi spre Kazan, acolo unde se vor prezenta douăsprezece formaţii, repartizate în trei grupe. România va juca în Grupa C, în compania Irlandei, Spaniei şi Republicii Cehe.

continuare pe www.ziarulevenimentul.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Doi fotbaliști din Pașcani sunt în lotul CSMS Iași

Redacția

12 medalii pentru scrabbliștii Clubului Argus din Târgu Frumos, la Campionatul Național de la Costinești

Oana Cordoneanu

Turneul „Eugen Axinia” de la Ruginoasa: Iată câștigătorii!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site