RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr snopit în bătaie în toaleta unui restaurant din apropierea sediului Poliției. Riscă să își piardă vederea! -FOTO

Bătaie soră cu moartea încasată de un tânăr din Pașcani, într-un bar situat în vecinătatea sediului Poliției Pașcani. Acesta se află acum internat la Spitalul de Neurochirurgie Iași, după ce a mai trecut prin Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani și Secția de Chirurgie Maxilo-Facială.Totul a pornit de la o discuție contradictorie, fapt confirmat și de Biroul de Presă din cadrul IPJ Iași.

  

   

“La data de 8 martie, în jurul orei 00.30 polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre un conflict spontan iscat pe fondul consumului de băuturi alcoolice între doi bărbați. Este vorba despre un tânăr de 24 ani și un bărbat în vârstă de 31 ani. Aceștia s-ar fi agresat reciproc, unul dintre ei fiind transportat la spital, având nevoie de îngrijiri medicale”, ne-a declarat Anca Vîjîiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

 În urma scandalului s-a întocmit un dosar penal, iar în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei se vor dispune măsuri.

”În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe, cercetări care continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei să fie dispuse măsuri în consecință”, mai susțin reprezentanții IPJ Iași.

 Tânărul ajuns pe patul de spital este Florin Ciubotaru, în vârstă de 24 ani. Familia acestuia este îngrijorată că după agresiune, victima ar putea să își piardă vederea.În noaptea de 7-8 martie, fratele meu a fost agresat într-un restaurant din Pașcani. Acesta era însoțit de un prieten, care îl cunoștea pe autorul faptei, aflat la o masă alăturată. După consumul câtorva pahare de alcool, agresorul a sărit la bătaie la fratele meu, în urma unor contradicții verbale. Autorul a sărit pe el cu pumnii și picioarele, iar fratele meu i-a dat cu o sticlă în zona nasului. L-a bătut in incinta restaurantului, apoi a continuat bătaia în toaleta acestuia. În tot acest timp, martor era un prieten al fratelui meu, cât și personalul angajat acolo, însă nimeni nu a sunat la 112”, ne-a declarat Geanina Ursan, sora victimei.

Bărbatul de 31 ani care este  acuzat de acest violențe, l-ar fi dus spre stația CFR Pașcani pe Florin Ciubotaru, unde l-a urcat într-un taxi.

După încăierare, chiar agresorul a fost cel care l-a dus pe fratele meu în Gara Pașcani, pentru a lua un taxi spre casă. Ajuns acasă era în stare foarte gravă. Am sunat la 112 și am chemat ambulanța, văzând în ce stare era. Pe lângă ambulanță a venit și un echipaj de Poliție, și a fost transportat la Spitalul Muncipal Pașcani, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, apoi la Iași la Chirurgie Maxilo-Facială, apoi la Neurochirurgie. Starea lui este gravă și și riscă să nu mai vadă cu ochiul drept, mai povestește sora victimei.

 Cel indicat de membrii familiei ca autor al violențelor este Dorian Alupoaiei. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție nu au confirmat acest aspect. Potrivit lor zilele viitoare urmează ca persoanele implicate și cele care au asistat la incident să fie audiate.

 Contactat telefonic, cel acuzat de familia tânărului,a susținut că nu are cunoștință de acest incident. ”Nu am cunoștință de cele reclamate de respectivele persoane. Poate este vorba despre altcineva”,   a spus Dorian Alupoaiei.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Crima care a șocat Spania. Un bărbat din comuna Valea Seacă a fost ucis cu bestialitate de doi români (VIDEO)

Redacția

Percheziții la doi dezvoltatori imobiliari din Pașcani! DIICOT Iași face audieri într-un dosar de spălare de bani și evaziune fiscală!

Răzvan Grecu

Mitsubishi sau Audi? Dosarul ieşeanului ucis în drum, cu colonelul Zacornea în prim plan: unde s-a împotmolit ancheta?

Redacția
Încarcă...