NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr din Pașcani identificat de polițiști, după ce a furat dintr-o locuință mai multe bunuri

Patru zile au durat cercetările pentru identificarea autorului unui furt comis dintr-o locuință din Pașcani. Acesta este Andrei V. de 27 de ani din municipiu.

 Vineri, 17 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Paşcani – Biroul de investigaţii criminale au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor contra patrimoniului, respectiv a furturilor din locuinţe şi societăţi comerciale, cât şi pt. identificarea persoanelor bănuite de comiterea unor astfel de fapte sau pentru depistarea celor care se sustrag de la cercetări.

 Au fost legitimate 17 persoane, fiind conduse la sediul poliţiei pt. cercetări 5 persoane. A fost identificată o persoană bănuită de comiterea la data de 13 aprilie a.c. a unui furt din locuinţa unui bărbat: I. Teodor, din municipiu de unde ar fi sustras mai multe bunuri în valoare de 1700 lei.

  

Bănuitul de comiterea faptei este Andrei V. de 27 ani, din Paşcani și este cercetat de poliţişti în stare de libertate.   Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, urmând ca dosarul penal să fie înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani cu propunere procedurală.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Un șofer era atât de beat încât nu şi-a dat seama că a lovit o maşină, a mers mai departe şi a mai izbit două. Alcoolemia incredibilă descoperită la analize

Redacția

26 de sancțiuni aplicate de polițiștii din Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Familie din Stloniceni Prăjescu prădată noaptea trecută de hoți. Aceștia au sustras 6 uși din termopan

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site