RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tânăr din județul Iași mort în Italia. Apelul familiei îndurerate

Un bărbat român în vârstă de 36 de ani, a fost găsit decedat la domiciliul său, în provincia Palermo din sudul Italiei. Costel Pavel era originar din Iași și lucra în Sicilia ca lucrător agricol. Sâmbătă, 4 august, a fost găsit decedat în casă din motive încă necunoscute, ne-a declarat familia.

 

  

 

„Nu știm încă exact cauza morții fratelui meu, este o anchetă în curs, așteptăm să ne contacteze autoritățile și să ne dea detalii despre moartea sa”, ne-a spus Florina, sora lui Costel, la telefon.

Născut în octombrie 1982 la Prisăcani, în județul Iași, Costel și-a găsit sfârșitul pe meleaguri străine, departe de familie și de cei dragi. Părinți devastați la aflarea veștii pe care nicio mamă și niciun tată nu ar trebui să le primească vreodată, frați, surori, prieteni, îl plâng încercând să înfrunte această durere.

 Costel Pavel nu avea contract de muncă și nici rezidență în Italia, de aceea, procedurile și costurile de repatriere vor fi mari pentru familia sa, căreia i-a fost transmis de către autorități că trebuie să se prezinte cât mai curând pentru a ridica trupul neînsuflețit.

Prin urmare, sora lui Costel, Florina, pune la dispoziția tuturor celor care înțeleg prin ce trec acești oameni în aceste momente, a tuturor celor care sunt dispuși și vor să îi ajute, un număr de cont bancar în care se pot face donații. Astfel încât, trupul fără suflare al românului nostru să fie înmormântat în pământul natal, într-un loc în care mama sa să-l poată jeli și să-i aprindă o lumânare.

Contul este deschis la Banca Transilvania, pe numele Calancea Florina

IBAN : RO50BTRL02401201D42137XX;

Familia poate fi contactată la numerele de telefon: 

0040770232814;

004075 2563221.

Sursa: www.rotalianul.com

Related posts

Preţurile chiriilor au explodat, la Iaşi. Cât costă un apartament în zonele cele mai vânate de studenţi

Redacția

Dramatic: „un sfert din Paşcani a plecat la muncă în străinătate”

Redacția

Aglomeraţie la paşapoarte! Servicul din Paşcani, luat cu asalt de cetăţeni

Ema Roman
Încarcă...