NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr din Paşcani de doar 20 de ani, mort într-un accident în Italia

Un tânăr de doar 20 de ani din Paşcani a murit miercuri dimineață în Italia după ce a fost spulberat de un camion în timp ce se îndrepta către locul de muncă. Accidentul s-a produs pe via Milano în Cellole, localitate din provincia Caserta.  

Informațiile oferite de presa italiană sunt contradictorii în ceea ce privește dinamica accidentului, astfel că șoferul camionului ar putea scăpa nepedepsit, dacă se va constata că vinovat de producerea evenimentului rutier este tânărul român.

Și totuși, cum s-a produs accidentul din Italia?!

Unele informații arată că acest accident s-a produs în momentul în care camionul s-ar fi angajat într-o depășire fără să se asigure, în timp ce altele spun exact contrariul și anume că românul este cel ce s-ar fi angajat în depășire. De asemenea, polițiștii veniți la fața locului au constatat după investigații că cel care s-ar fi angajat în depășire ar fi fost băiatul de origine română, el nereușind să revină în timp util pe banda lui de circulație.

Cert este că impactul dintre scuterul pe care acesta îl conducea și mașină a fost devastator, tânărul fiind aruncat la circa 20 de metri de locul producerii evenimentului. La locul accidentului a fost trimis un elicopter pentru a-l transfera pe tânăr la spitalul din Sessa Aurunca, dat fiind gravitatea stării în care acesta se afla, însă din păcate, n-a mai ajuns la spital, încetând din viață în elicopter.

Tânărul se numește Ionel Cătălin Birică, avea 20 de ani. În cursul acestei zile, logodnica românului a fost chemată pentru a-l recunoaște, la insistența familiei, autoritățile competente dispunând eliberarea trupului neînsuflețit al românului pentru a fi înmormântat creștinește.

Sursa: blastingnews.ro

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Tragedie la Todirești! O fetiță de 7 ani a murit carbonizată în casa unui preot (Foto)

Ema Roman

Dosar penal pentru un tânăr din Mogoșești care a condus fără permis

Irina Gherasim

Până la 15 ani de închisoare riscă un hoț de găini din localitatea Moțca

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site