NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânăr beat și fără permis urmărit de cinci mașini de poliție

La primele ore ale dimineții în timp ce efectuau serviciul de patrulare în zona Cug polițiștii secției 6, au efectuat semnal pentru oprire unui autoturism Toyota Celica care circula dinspre Cug spre Nicolina.

Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul agenților de poliție, s-a pornit în urmărirea acestuia, povestește Florin Tugui pe pagina de Facebook .Radar Iasi Oficial

”A trecut pe culoarea roșie a trei semafoare a ieșit în decor în intersecția din Podu Roș și Socola, în urma căreia mașina a fost avariată serios. În cele din urmă Șoferul a fost ajuns în dreptul magazinului Dedeman pe bulevardul Socola loc unde autoturismul a fost încolțit de 5 echipaje de Poliție.

Cu această ocazie s-a constatat faptul că la volanul autoturismului susmenționat se afla un tânăr, din municipiul Iași.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul DRAGER, rezultatul fiind de 0,12 mg alcool pur în aerul expirat.

  

În urma verificărilor s-a constatat că tânărul nu are permis de conducere și asigurarea obligatorie iar inspecția tehnica a mașinii este expirată.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influenţa alcoolului” și „conducere fără permis””
, a mai scris Florin Tugui, care a atașat și două fotografii.

ziarul de iasi

Advertisements

Related posts

Depistat în trafic cu ţigarete de contrabandă

Redacția

Cioloş: Au fost folosite cartele prepay din România pentru pregătirea de atentate în UE. Serviciile cer instrumente care să le permită să monitorizeze foarte atent securitatea

Redacția

Înșelăciune prin metoda „Premiul”, la Pașcani. O tânără a fost păgubită de 1.100 lei

Oana Cordoneanu
Încarcă...