NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un bărbat și-a incediat soția, în Vaslui. De frică, femeia nu a sunat la 112 şi a îndurat dureri cumplite mai bine de 24 de ore

Caz şocant într-o localitate din judeţul Vaslui. După o ceartă cumplită, un bărbat ar fi stropit-o cu benzină pe soţia sa şi ar fi incendiat-o! Femeia a suferit arsuri grave, dar, de frică, aceasta nu a sunat la 112 şi ….a îndurat durerea teribilă mai bine de 24 de ore. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional. 

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile. Cei doi, soţ şi soţie, s-au luat la ceartă. Scos din minţi, bărbatul a turnat benzină pe femeie şi i-a dat foc. Deşi a suferit arsuri cumplite, pe mai bine de o treime din suprafaţa corpului, femeii i-a fost teamă să sune la salvare. A suportat durerea mai bine de 24 de ore, până când soţul a plecat de acasă. De-abia atunci a cerut ajutor.

Daniel Ungureanu, purtator de cuvant SAJ Vaslui: Ambulanţa din Bârlad a fost solicitată să intervină pentru o persoană de sex feminin în vârstă de 44 de ani care a fost victima unei agresiuni mai exact a fost incendiată cu benzină de către soţul său.

Femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Vaslui, iar azi-noapte a fost transferată la o clinică de specialitate din Iaşi, din cauza arsurilor grave.

  

Echipajul medical ajuns la faţa locului, a găsit pacienta conşientă, dar în stare gravă prezentând arsuri pe o suprafaţa corporală de peste 30%, gradul 2 şi 3.

Bărbatul a ajuns pe mâna poliţiştilor.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă să petreacă ani grei după gratii.

observatornews.ro

Advertisements

Related posts

Un lider PAS anunță că Procuratura Anticorupție din Republica Moldova va fi reformată după modelul DNA

Redacția

Un profesor din Pașcani a adormit la volan și s-a izbit într-un stâlp de electricitate (Video)

Marius Parteni

Un tir s-a răsturnat într-o curbă, în Lețcani. Șoferul ar fi adormit la volan

Redacția
Încarcă...