NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tamponare pe varianta de la Blăgești

Un eveniment rutier soldat cu pagube materiale a avut loc aseară în jurul orelor 21.00 la Blăgești, după podul de la Siret. Din informațiile pe care le avem, șoferul unui autoturism marca Skoda care circula cu viteză a pierdut controlul volanului și a lovit un atelaj hipo în care se afla un bărbat.

 

  

În urma impactului au fost înregistrate pagube materiale. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Conform informațiilor primite de la biroul de presa al IPJ Iași atât șoferul cât și căruțașul au fost amendați. Cel dintâi pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum, iar al doilea pentru că nu avea căruța semnalizată corespunzător pe timp de noapte.

Pentru a preîntâmpina derapajul, polițiștii recomandă șoferilor să folosească mai ales frâna de motor. Temperaturile scăzute și precipitațiile pot forma poleiul, în special dimineața și seara. Mai mult, pentru evitarea evenimentelor neplăcute care pot apărea în trafic, polițiștii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să circule cu viteză redusă, iar în condițiile în care străzile sunt acoperite cu polei, gheață sau mâzgă , șoferilor li se recomandă să circule cu o viteză de 30 de kilometri la oră in localitate sau cu 50 de km/h în afara localitațiii.

Advertisements

Related posts

Iașul a ajuns, peste noapte, ringul de box al arabilor de la Medicină! După ce s-a îmbătat, un arab, viitor doctor, a decis să dea foc la 35.000 de euro! Mascații de la SAS l-au vizitat acasă!

Redacția

Dosar penal pentru o femeie depistată cu țigări de contrabandă

Redacția

Tânăr din Pașcani reținut după ce a accidentat un biciclist și a părăsit locul accidentului

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site