NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Surse: Ședință la Mediu pentru reeșalonarea datoriei de 28 milioane lei a companiei Blue Air

Miercuri dimineață a început la Agenția Fondului de Mediu (AFM) o ședință pentru a discuta o nouă cerere de reeșalonare a datoriei de 28 milioane lei a companiei, au declarat pentru G4Media surse oficiale.

Este a doua cerere depusă de companie, precedenta fiind nediscutată de agenția din subordinea Ministerului Mediului.

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat că Blue Air are o datorie de 28 milioane de lei, motiv pentru care Agenția Fondului de Mediu (AFM) i-a blocat conturile.

Advertisements

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ambasada României în SUA: Semn grafic în inima capitalei americane de Ziua Parteneriatului Strategic dintre Statele Unite și România

Redacția

Victor Ponta, către Radu Stroe: Codul Rutier să fie mai dur, sunt multe accidente

Redacția

Principalele bănci din SUA şi Europa ar trebui să fie urmărite penal pentru ”comiterea de crime de război”, din cauza finanţării comerţului cu regimul rus, potrivit consilierului economic al lui Volodimir Zelenski

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site