NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Surprize la lansarea partidului lui Tăriceanu la Iași. Un primar liberal alături de doi membri ai organizației Pașcani au participat la eveniment

Un primar liberal din zona Pașcani, doi membri ai organizației locale a PNL și un fost primar au participat la conferința de presă ce a avut loc ieri la Direcția Agricolă, acolo unde Victor Chirilă, fostul vicepreședinte al CJ Iași, a anunțat că pune bazele filialei ieșene a Partidului Liberal Reformator.

Este vorba despre Gheorghe Ancuța, primarul comunei Sirețel, Ionel Pintilie – șeful Ocolului Silvic Pașcani, Vasile Gaboran – director adjunct al DSV Iași și Gheorghe Tătaru, fostul primar al orașului Târgu Frumos.

Victor Chirilă a anunțat în cadrul acestui eveniment că va fi demarată campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii lui Călin Popescu Tăriceanu la președenția României. Alături de Chirilă au stat doi dintre consilierii județeni care l-au urmat. Este vorba despre Vintilă Iordan și Ciprian Roșca, în timp ce Mihai Florin a lipsit din motive personale.    

  

Reporterii noștri l-au contactat astăzi pe primarul din Sirețel pentru a explica prezența la această conferință de presă:”Eram doar în trecere. Trebuia să discut ceva cu cineva. Doar știți cum e. Te duci undeva, vezi care e treaba și pleci. Eu am partid„, ne-a declarat Gheorghe Ancuța.

Vasile Gaboran a susținut că a fost prezent la acest eveniment fără a avea vreo calitate.”Eu sunt membru PNL. Pur și simplu m-am dus să văd ce se discută”, a explicat Gaboran.

Ionel Pintilie nu a putut fi contactat. 

Noul PLR urmează să fie înfiinţat oficial în urma unui congres de constituire ce va avea loc pe 26 iulie, viitoarea filială ieşeană urmând să fie reprezentată de 25 de delegaţi. Abia după constituirea oficială a PLR, disidenţii ar urma să demisioneze din PNL.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pantazi încearcă să-l păcălească pe Dragnea. A trimis fișa candidatului la partid, fără să explice dosarele în care este cercetat (DOC)

Marius Parteni

Constantinescu cere 1,5 milioane lei de la ministere pentru comuna Moțca

Marius Parteni

Danut Raut a fugit cu banii PRM-ului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site