NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Surprize la lansarea partidului lui Tăriceanu la Iași. Un primar liberal alături de doi membri ai organizației Pașcani au participat la eveniment

Un primar liberal din zona Pașcani, doi membri ai organizației locale a PNL și un fost primar au participat la conferința de presă ce a avut loc ieri la Direcția Agricolă, acolo unde Victor Chirilă, fostul vicepreședinte al CJ Iași, a anunțat că pune bazele filialei ieșene a Partidului Liberal Reformator.

Este vorba despre Gheorghe Ancuța, primarul comunei Sirețel, Ionel Pintilie – șeful Ocolului Silvic Pașcani, Vasile Gaboran – director adjunct al DSV Iași și Gheorghe Tătaru, fostul primar al orașului Târgu Frumos.

Victor Chirilă a anunțat în cadrul acestui eveniment că va fi demarată campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii lui Călin Popescu Tăriceanu la președenția României. Alături de Chirilă au stat doi dintre consilierii județeni care l-au urmat. Este vorba despre Vintilă Iordan și Ciprian Roșca, în timp ce Mihai Florin a lipsit din motive personale.    

Reporterii noștri l-au contactat astăzi pe primarul din Sirețel pentru a explica prezența la această conferință de presă:”Eram doar în trecere. Trebuia să discut ceva cu cineva. Doar știți cum e. Te duci undeva, vezi care e treaba și pleci. Eu am partid„, ne-a declarat Gheorghe Ancuța.

Vasile Gaboran a susținut că a fost prezent la acest eveniment fără a avea vreo calitate.”Eu sunt membru PNL. Pur și simplu m-am dus să văd ce se discută”, a explicat Gaboran.

Ionel Pintilie nu a putut fi contactat. 

Noul PLR urmează să fie înfiinţat oficial în urma unui congres de constituire ce va avea loc pe 26 iulie, viitoarea filială ieşeană urmând să fie reprezentată de 25 de delegaţi. Abia după constituirea oficială a PLR, disidenţii ar urma să demisioneze din PNL.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Pregătiri pentru alegeri. La Pașcani sunt 36.440 de persoane cu drept de vot

Răzvan Grecu

Pășcănenii au spus „Da” îndemnului președintelui pe tema referendumului pe justiție

Marius Parteni

Constantinescu are asigurată o funcţie de vicepreşedinte la filiala judeţeană a PSD Iaşi. Sâmbătătă vor avea loc alegeri

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site