RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Stroe (PNL): reprezentanții PSD și-au coordonat ieșirile pentru a acoperi gafa Ministrului Muncii

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a declarat că reprezentanții PSD și-au coordonat ieșirile pentru a acoperi gafa făcută de ministrul Muncii, care a anunțat niște cifre eronate, punând în dificultate Ministerul de Finanțe.

Stroe a criticat PSD pentru coordonarea ieșirilor privind gafa Ministrului Muncii Foto: Inquam

Stroe a criticat PSD pentru coordonarea ieșirilor privind gafa Ministrului Muncii Foto: Inquam

„PNL susține principiile reformei sistemului de pensii și măsurile propuse. Singura noastră preocupare este să ne asigurăm că majorările sunt unele sustenabile. Trebuie să fim responsabili”, a transmis Ionuț Stroe.

  

Purtătorul de cuvânt a transmis că partidul liberal are experiență cu majorările de pensii sustenabile. „Am demonstrat acest lucru în cei trei ani de guvernare liberală: 2020-2022, când am crescut pensiile cu aproximativ 40%.”

„Nu ne putem juca cu 3% din PIB. Nu le putem promite astăzi pensionarilor niște majorări care mâine să nu se mai poată aplica. Trebuie să avem calcule bine fundamentate și să identificăm corect resursele, în conformitate cu angajamentele pe care le avem față de instituțiile europene cu care colaborăm.”

Ionuț Stroe a transmis că PNL a remarcat mereu o problemă prin coaliție, nu prin reacții pe rețelele sociale. „Întotdeauna,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ministrul PSD al Economiei, după victoria surprinzătoare a României în dosarul Roșia Montană: ”Speculaţiile bursiere cu resursele minerale ale românilor trebuie să înceteze”

Redacția

Rusoaica Veronika Kudermetova, adversara Simonei Halep în optimile de finală ale Kremlin Cup

Redacția

Firea: Nicuşor Dan, USR Bucureşti, PNL Bucureşti şi omul politic de tristă amintire Ludovic Orban sunt singurii vinovaţi pentru starea jalnică a Capitalei

Redacția
Încarcă...