RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Străzile din Zagreb au fost “în flăcări”. Cum au sărbătorit croații medalia de bronz la Cupa Mondială

A fost bucurie fără margini pe străzile din Zagreb după victoria naționalei Croației din finala mică a Cupei Mondiale din Qatar. 

Mii de oameni au sărbătorit pe străzile din Zagreb, după ce Croația a învins Maroc în finala mică a Cupei Mondiale 2022 și a plecat cu bronzul din Qatar.

Cotidianul Vecernji List a rezumat totul într-un titlu: „Croaţia este în flăcări! Lacrimi, cântece, mândrie şi bucurie în toată ţara!”. Acelaşi ziar a titrat „Croaţii vor petrece o lungă şi fericită noapte!”, făcând referire la miile de oameni care au ieşit în stradă pentru a serba medalia de bronz obţinută de elevii lui Zlatko Dalic.

Selecţionata Croaţiei a câştigat medaliile de bronz la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Marocului cu scorul de 2-1 (2-1), sâmbătă, pe Khalifa International Stadium din Ar-Rayyan, în finala mică a competiţiei. 

  

Bucurie fără margini pe străzile din Zagreb. Cum au sărbătorit croații media de bronz la Cupa Mondială. FOTO: Profimedia Images

După argintul din 2018, Croaţia a luat bronzul la Mondialul din Qatar, după 2-1 cu revelația Maroc. Finala mică a început fulminant cu 2 goluri în 2 minute.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un pacient din Marea Britanie, testat pozitiv cu COVID-19 pentru o perioadă record de 505 zile

Redacția

Zelenski a promulgat o lege care înăspreşte pedepsele pentru militarii care dezertează sau nu execută ordinele

Redacția

Mesajul lui Ianis Hagi înainte de trecerea în 2024

Redacția
Încarcă...