NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ștrandul municipal ar putea fi deschis la finele săptămânii!

Lucrările de pregătire pentru deschiderea ștrandului municipal, sunt în desfășurare. Administrația locală nu a reușit nici în acest an să pregătească din timp locația.

Conform informațiilor reprezentanților instituției, Primăria dorește să deschidă ștrandul cât mai curând posibil.

„Administrația locală dorește să  deschidă  ștrandul municipal, cât mai curând posibil, mai ales că temperaturile din termometre sunt favorabile și astfel va fi un loc bun de petrecere a timpului liber pentru pășcăneni. Dat fiind stările de alertă și de urgență emise în ultimele luni în România, momentul redeschiderii a fost amânat, însă lucrătorii de la Gospodărie Comunală au început să pregătească locația pentru redeschidere. Au loc lucrări de reparații la bazin pentru a fi revopsit în acest sens urmând sa ajungă și vopseaua specială pentru a fi dat bazinul”, ne-a declarat Dana Ursuleasa, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

Estimarea oficialilor în ceea ce privește ziua în care va fi deschisă locația este următoarea:„Dacă vremea va fi frumoasă, în continuare ne dorim ca ștrandul să fie redeschis publicului în acest sfârșit de săptămână, tarifele de acces în interior rămân aceleași ca în anii din urmă, astfel 10 lei pentru adulți, 5 lei pentru copii iar veteranii și văduvele de război dar și persoanele cu handicap vor avea acces gratuit. Momentan vor fi și peste 100 de șezlonguri cu umbrele, dar și un loc cu leagăne pentu cei mici”, mai spune purtătorul de cuvânt.

Potrivit Regulamentului de Organizare și Funcționare a Ștrandului Municipal, locația ar trebui să fie redeschisă publicului în fiecare an, începând cu data de 31 mai.

loading...
Advertisements

Related posts

Orarul de funcționare pentru transportul public local în perioada Sărbătorilor Pascale

Oana Cordoneanu

Concurs de recrutare pentru ocuparea unui post vacant în cadrul Primăriei Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Locomotiva a venit. Unde o amplasăm? Două magazine în pericol de a fi desfiinţate!

Ema Roman
Încarcă...