RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Strada Fântânele va fi asfaltată până la începutul lunii ianuarie 2015

Pe strada Fântânele din municipiul Pașcani se lucrează, încă din această vară, la turnarea covorului asfaltic. Municipalitatea a acordat mai multe termene în ceea ce privește finalizarea lucrărilor la acest tronson de drum, însă din cauza racordării cu apă a locuințelor din zonă și a vremii nefavorabile, asfaltarea arterei se amână.   

Noul termen acordat de către purtătorul de cuvânt este de ianuarie 2015.

Legat de strada Fântânele, în această perioadă se lucrează la terasament, mă refer aici la platforma drumului și anume aducerea la cotă în vederea turnării primului strat de asfalt. Acum sunt montate căminele și gurile de scurgere pentru a veni cu primul strat de asfalt. În funcție de cum va ține vremea, este posibil ca la începutul lunii ianuarie să avem acolo primul strat de asfalt, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al primăriei Pașcani.

  

Menționăm faptul că raportându-ne la proiectul PIDU, strada Fântânele pornește din intersecția cu strada Gării până la intersecția cu strada Dragoș Vodă, cu o suprafață stradală de 9.680 mp, formată din două tronsoane de drum: – primul tronson având lungimea de 1.100m, iar cel de-al doilea de 277 m. Investiția face parte din PIDU, în cadrul căruia vor fi modernizați 4,8 km de drum, scările mari, scările mici cât și Esplanada, cu o valoare a lucrărilor de 5 milioane de lei.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Înscrierile în programul Casa Verde 2023 încep din 19 mai, ora 10:00

Redacția

Poliția Pașcani cere închiderea traficului rutier prin bariera spre Blăgești!

Marius Parteni

Propunere: Plăcuţe noi pentru identificarea străzilor şi a imobilelor din Paşcani

Ema Roman
Încarcă...