RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Extinderea de gaz pe strada Libertăţii – finalizată! Se lucrează concomitent pe încă alte două străzi

Pe trei străzi din municipiul Paşcani se lucrează pentru extinderea reţelei de gaz. Este vorba despre Peneş Curcanul, Libertăţii şi Bucuriei.

Cum temperaturile au început să scadă simţitor, oamenii din zonă vor să ştie dacă există şanse ca lucrările să fie finalizate imediat, sau ar trebui să se orienteze către achiziţia de lemne pentru foc. Întrebarea lor a ajuns la Primăria Paşcani prin intermediul unui consilier local.

  

Claudiu Bodoaşcă a cerut un răspuns din partea reprezentanţilor administraţiei locale.

Reprezentanţii Primăriei au făcut câteva precizări în legătură cu proiectul de extindere a reţelei de gaz pe cele trei străzi. Astfel am aflat că lucrările sunt în curs pe strada Peneş Curcanul şi Bucuriei, în timp ce pe strada Libertăţii deja se fac probe.

Investiţia este efectuată de societatea ERA TERMO GAZ şi are termen de finalizare data de 30 noiembrie. Valoarea proiectării şi a execuţiei pentru strada Libertăţii este de 20455 lei, pentru strada Peneş Curcanul 27500 lei, iar Bucuriei 61572 lei. 

Related posts

Un consilier local atacat de câini maidanezi în timp ce se plimba cu copilul prin centrul Pașcaniului! Acesta îi cere demisia primarului Dumitru Pantazi!

Răzvan Grecu

20 de vitrine frigorifice vor fi montate în hala de lactate

Oana Cordoneanu

Angajaţii Primăriei ameninţaţi de rudele consilierilor locali că-şi pierd serviciul

Răzvan Grecu
Încarcă...