NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Știri de la cititori: Cetățeni revoltați pentru lucrările de plombare de pe strada Izvoarelor. Primăria îi liniștește (VIDEO)

Plombările executate astăzi pe strada Izvoarelor de către angajații Serviciului de Gospodărie Comunală și Locativă au stârnit indignarea locatarilor din zonă, dar și a șoferilor.

Pe adresa redacției a ajuns un filmuleț și niște fotografii realizate de oameni, în urma lucrărilor care au avut loc. Pe imaginile video și foto apar niște lucrări de mântuială, realizate fără frezarea zonei, pentru care s-a folosit o compoziție suspectă. Viceprimarul Vasile Axinte a explicat oamenilor, despre ce este vorba.

 ”Asfaltul rezultat în urma lucrărilor de frezare a străzilor a fost sfărîmat și amestecat cu nisip. Vorbim de o compoziție provizorie, până când vom ajunge în acea zonă cu lucrările de frezare și plombare. Cetățenii să stea liniștiți. Am recurs la această măsură, doar pentru a mai astupa din gropile mari”, a explicat Vasile Axinte, viceprimarul Municipiului Pașcani.

  

 La ora actuală lucrări de plombare se realizează pe strada Mihail Kogălniceanu și Sportului.      

Advertisements
Advertisements

 

{flv}diverse/plombare_rapida{/flv}

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Interconectare pe vorbe: Documentul de la ApaVital, plimbat în mapa primarului

Marius Parteni

Proiect de lege pentru facilități acordate magistraților

Redacția

Studiu: 64% dintre tineri susțin că au nevoie de ajutor pentru a începe un business / Cea mai mare problemă la pornirea unei afaceri: lipsa resurselor financiare (78%) și lipsa cunoștințelor concrete în business (66%)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site