RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

STENOGRAME. “Colțescu a zis: Dați, bă, cu ce vreți!”. Șefii de la Rapid voiau petarde pe stadion, ce discutau Niculae și “Bocciu”

Cercetat în libertate în dosarul fumigenelor de la Rapid, Daniel Nicolae pare că a coordonat toată activitatea, alături de șeful galeriei, aflat acum în arest preventiv. În stenogramele interceptărilor – obținute de Digi Sport -, cei doi vorbeau despre împărțirea costurilor și despre momentele cele mai potrivite pentru spectacolele pirotehnice. Într-una dintre situații, președintele Clubului Rapid susținea că ar avea și acordul arbitrului Sebastian Colțescu. 

Imagini cu petarde și violențe deveniseră o obișnuință, mai ales la meciurile Rapidului de acasă. La partida cu FCSB, șeful galeriei, Bocciu si președintele clubului, Daniel Niculae au pus la cale un show ca de derby.

Anchetatorii au deslușit un lung șir de ilegalități: cei doi rapidiști complotau să aducă pe stadion astfel de materiale periculoase. Ba mai mult, Niculae contribuia cu sume importante la așa-zisul show.

Stenograme din dosar:

  

Bocciu: Daa?! Împărțim, că eu am pus și aseară de la mine.

Daniel Niculae: Da, mă, găsim! Cum să nu facem?

Bocciu: Da?!Și ținem amândoi!

Daniel Niculae: Normal! Facem!

Bocciu: Punem amândoi câte cinci sute, cinci sute eu, cinci sute (n.r. lei) tu și aia e!

Daniel Niculae: Da,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Pelerinaj ca înainte de pandemie: Aproximativ 10.000 de oameni la Mănăstirea Nicula, de Sfânta Maria

Redacția

Ciolacu: Am decis să reduc la maximum timpul alocat festivităţilor oficiale. Românii aşteaptă soluţii

Redacția

Schimb de replici între Sorin Grindeanu şi Cătălin Drulă – Grindeanu: Lucrurile în România se mişcă şi fără rangă / Drulă: Pesedism old-style

Redacția
Încarcă...