RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Preţul primului vehicul electric al Xiaomi va fi de aproape 70.000 de dolari / Compania chineză va lansa joi mașina SU7 și vizează segmentul premium, la concurență cu Tesla

Directorul general al Xiaomi, Lei Jun, a anunţat luni preţul primului vehicul electric al companiei chineze, SU7, înainte de lansarea oficială a acestuia, programată joi, transmite CNBC, transmite News.ro.

”Obiectivul Xiaomi SU7 este să fie cel mai frumos sedan, cel mai bun de condus şi cel mai inteligent sedan de sub 500.000 de yuani (69.328 USD)”, a spus Lei într-o postare pe serviciul chinez de socializare Weibo.

Este prima dată când Xiaomi confirmă limita superioară a intervalului de preţuri.

Joi, Xiaomi va lansa oficial vehiculul electric SU7 şi va începe să preia comenzi.

  

Maşina este expusă în magazinele Xiaomi din China, în 29 de oraşe, potrivit unei alte postări pe Weibo a lui Lei.

Lei Jun a spus că test drive-urile vor începe joi.

Preşedintele grupului, Weibing Lu, a declarat anterior pentru CNBC că Xiaomi vizează segmentul premium al pieţei de maşini electrice. Acest lucru l-ar pune în concurenţă cu producători auto precum Tesla în China.

Pentru comparaţie, preţul sedanului Model S al Tesla începe de la 698.900 de yuani, în timp ce preţul Modelul 3 începe de la 245.900 de yuani.

Xiaomi va concura,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

De ce ezită candidații cu discurs prezidențiabil să își anunțe ambițiile ANALIZA

Redacția

Ciucă, despre amendamentul PSD privind plafonarea prețului la energie: Este o soluție foarte bună să analizăm și să modificăm

Redacția

O universitate din Harkov, bombardată în noaptea de marți spre miercuri

Redacția
Încarcă...