NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Un angajat de la Societatea Apa Vital Pașcani a fost depistat ca fiind infectat cu noul coronavirus

În urma testării angajaţilor de la Societatea Apa Vital Paşcani, o persoană a fost depistată ca fiind infectată cu noul coronavirus şi a fost internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Managerul ApaVital de la Iaşi, Mihai Doruş, a declarat că la testarea rapidă au ieşit mai multe zeci de persoane ca fiind infectate, dar după realizarea testelor PCR s-a determinat că doar un angajat este bolnav de Covid 19.

Mihai Doruş a precizat că pentru toţi contacţii de la Paşcani s-a luat măsura izolării la domiciliu: ”Situatia este stabilă la Pascani în momentul de fată. Am avut un singur coleg depistat pozitiv în urma testelor efectuate de către noi, preventiv, acel coleg a fost spitalizat. În zilele următoare probabil va iesi din spital deoarece a trecut deja aprozimativ două săptămâni. Ceilalti contacti ai săi din turele de lucru au fost carantinati la domiciliu asa cum prevede legea, dar nici unul nu a dezvoltat simptome sau boala în zilele care au trecut. În rest programul nosru de lucru este absolut normal”.

radio Iasi

  
Advertisements

Related posts

Coronavirus România. Numărul deceselor a ajuns la 17. Nouă dintre victime au fost în spitalul de la Suceava

Redacția

Profilaxia căpuşelor – sfaturi de sezon de la Ministerul Sănătăţii

Redacția

Despre toporași, simbolul modestiei: legende și utilizări

Redacția
Încarcă...