NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Un angajat de la Societatea Apa Vital Pașcani a fost depistat ca fiind infectat cu noul coronavirus

În urma testării angajaţilor de la Societatea Apa Vital Paşcani, o persoană a fost depistată ca fiind infectată cu noul coronavirus şi a fost internată la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Managerul ApaVital de la Iaşi, Mihai Doruş, a declarat că la testarea rapidă au ieşit mai multe zeci de persoane ca fiind infectate, dar după realizarea testelor PCR s-a determinat că doar un angajat este bolnav de Covid 19.

Mihai Doruş a precizat că pentru toţi contacţii de la Paşcani s-a luat măsura izolării la domiciliu: ”Situatia este stabilă la Pascani în momentul de fată. Am avut un singur coleg depistat pozitiv în urma testelor efectuate de către noi, preventiv, acel coleg a fost spitalizat. În zilele următoare probabil va iesi din spital deoarece a trecut deja aprozimativ două săptămâni. Ceilalti contacti ai săi din turele de lucru au fost carantinati la domiciliu asa cum prevede legea, dar nici unul nu a dezvoltat simptome sau boala în zilele care au trecut. În rest programul nosru de lucru este absolut normal”.

radio Iasi

loading...
Advertisements

Related posts

Medicină SF la cel mai mare spital de recuperare din Moldova. Sute de pacienţi paralizaţi se înghesuie la robotul-minune care le redă mersul

Redacția

Începe campania de vaccinare antigripală. Cine va fi imunizat gratuit

Redacția

Austria a introdus România pe lista roșie. Ce condiții trebuie să îndeplinească cetățenii români pentru a evita carantina

Redacția
Încarcă...