RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Spitalul Târgu Frumos a reintrat în contract cu Casa de Asigurări

Zi grea pentru reprezentanţii Primăriei Târgu Frumos care au fost nevoiţi să facă un adevărat tur de forţă pentru a depune întreaga documentaţie pentru ca Spitalul de Boli Cronice Târgu Frumos să intre în relaţii contractuale cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS).

După verificarea documentelor, echipa de evaluare a CJAS a mers să verifice dacă unitatea medicală îndeplineşte condiţiile de contractare. În evaluării reprezentanţii CJAS au stabilit că unitatea va intra la contractare pe internarea de zi, urmând ca la doua sesiune de contractare să intre şi pe spitalizarea continuă. „Se va încheia contract pe internare de zi pe specialităţile: diabet, medicină internă, obstetrică-ginecologie şi ORL. Fiind în pripă, municipalitatea nu a avut timp să pregătească documentaţia pentru spitalizarea continuă şi nici nu au medici suficienţi pentru a îndeplini condiţiile impuse de lege. În următoarea perioadă, reprezentanţii unităţii urmează să pregătească îndeplinirea condiţiilor pentru spitalizarea continuă pentru a putea intra în următoarea sesiune de contractare”,a precizat dr. Dana Scumpu, directorul adjunct al CJAS Iaşi.

sursa ziarulevenimentul.ro

  

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Republica Moldova face primul pas pentru construirea autostrăzii Iași – Chișinău – Odesa

Redacția

BREAKING Florin Cîțu, pus sub urmărire penală de DNA/ Este acuzat de complicitate la abuz în serviciu în dosarul vaccinurilor anti-COVID-19

Redacția

Laura Codruța Kovesi a fost validată de Consiliul UE pentru funcția de procuror- șef european

Redacția
Încarcă...