RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Spitalul Municipal ar putea deveni spital de urgenta

Spitalul Municipal din Pascani ar putea deveni spital de urgenta. Managerul unitatii medicale, Costica Panzaru, isi doreste de foarte mult timp aceasta schimbare, mai ales ca unitatea pe care o conduce are un numar destul de mare de pacienti. De altfel, proiectul este initiat de mai bine de doi ani. „Nu am renuntat la proiect. El este inca in derulare. Va asigur ca in curand Spitalul Municipal Pascani va primi statutul de spital de urgenta. Majoritatea criteriilor sunt indeplinite”, a declarat dr. Costica Panzaru, managerul unitatii medicale din Pascani.

 

Necesitatea infiintarii unui spital de urgenta la Pascani este destul de mare datorita cresterii numarului de pacienti. Mai mult, municipiul are in apropiere destul de multe drumuri intens circulate, iar victimele evenimentelor rutiere dupa ingrijirile medicale de urgenta trebuie sa fie transportate la Iasi. Un alt proiect ce se doreste a fi pus in practica este cel privind infiintarea unui heliport in spatele spitalului.

  

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

ApaVital arată că se poate!

Ema Roman

Centru Psihopedagogic Logopedic, pentru copii defavorizați, inaugurat astăzi la Șcheia. Binecuvântarea a fost făcută de episcopul Iosif Păuleț (FOTO)

Oana Cordoneanu

Atacurile serpilor din ultima perioada ar putea anunta un cutremur. Vezi ce spun specialistii

Redacția
Încarcă...