NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Spectacolul Premier League revine la Digi Sport

Digi Sport va difuza, începând cu anul 2022, următoarele 3 sezoane ale celei mai puternice competiții de fotbal din Anglia, Premier League (2022/2023, 2023/2024, 2024/2025). Astfel, pentru prima dată în istoria companiei, Digi Sport va transmite simultan toate cele cinci campionate de top din Europa: Bundesliga, LaLiga, Ligue 1, Serie A și Premier League.

„Ne face plăcere să anunțăm că Digi Sport va transmite următoarele trei sezoane ale campionatului Premier League, conținut care completează perfect varietatea de competiții sportive adusă în casele a milioane de fani ai fotbalului și ai sportului în general. Conținutul de calitate, echipa de profesioniști, entuziasmul și experiența lor, și, nu în ultimul rând, notorietatea ne ajută să fim lideri pe piața canalelor sportive din România”, a declarat Serghei Bulgac, CEO DIGI | RCS & RDS.

Rivalitățile din Anglia sunt printre cele mai vechi din istoria sportului rege. Aici pot fi urmărite duelurile dintre Manchester United și Liverpool, Tottenham și Arsenal sau marele derby din Manchester, dintre City și United. Un aport incontestabil la crearea atmosferei unor astfel de confruntări îl au și suporterii britanici, celebri pentru pasiunea pe care o manifestă în susținerea echipelor favorite. De altfel, nici sărbătorile nu-i opresc pe englezi să se bucure de fotbal,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Rugbystele pășcănence de la Politehnica Iași sunt de neoprit în campionat

Răzvan Grecu

Înfrângere la limită. Ştiinţa Miroslava – CSM Kosarom Paşcani 2-1

Răzvan Grecu

Ne mândrim cu ei. Patru titluri naționale pentru atleții pășcăneni la finalele pe țară

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site