NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Spectacolul formației „Alternative” a „zguduit” în seara aceasta atât inimile publicului, cât și pereții Casei de Cultură (VIDEO)

Rock-ul – un gen de muzică mai puțin ascultat în orașul nostru, care continuă încă să-și găsească locul în gusturile unora dintre pășcăneni. De cele mai multe ori este vorba despre adolescenți sau despre oamenii care au uitat de stresul financiar al mersului la frizerie.

 

În această seară, începând cu orele 19.20, în sala mare a Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” din orașul nostru, a avut loc concertul rock al formației „Alternative”.

  

În deschiderea spectacolului, unul din membrii trupei, împreună cu o tânără domnișoară, pe nume Paula, au urcat pe scenă pentru a cânta două melodii domoale, mai puțin caracteristice genului de muzică rock.

Astfel, publicul a fost adus, pas cu pas, în acea stare de surescitare care avea să urmeze atunci când formația și-a arătat măiestria.

Biletul de intrare la concert a costat 6 lei, iar spectatorii prezenți în sală au însumat un număr de aproximativ 50 de persoane. 

{flv}diverse/Concert Alternative{/flv}

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cercetat pentru sperjur, un pășcănean îi acuză pe polițiști

Răzvan Grecu

Alertă în județul Iaşi, din cauza pestei porcine!

Redacția

Ei sunt cei mandatați să intervină în caz de cutremur sau alte catastrofe la Pașcani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site