RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Spectacol de Crăciun, cu dedicație, la Primăria Pașcani: Ducu Bertzi și Mirela Manea, ambii cu orchestra!

Primăria Pașcani organizează spectacole într-un stil inconfundabil.  Stabilește data evenimentului la care ar trebui să participe artiști naționali și își propune ca în cinci zile să îl și organizeze. 

 

Este vorba despre spectacolul intitulat “Poveste de Crăciun”, pentru care municipalitatea a demarat o procedură de achiziție în data de 4 decembrie. Timp de o zi firmele interesate puteau depune oferte pentru asigurarea scenei, a sonorizării și a luminilor

  

Spectacolul urmează să aibă loc duminică, 10 decembrie, începând cu orele 18.00 pe Esplenada din zona vale.  Astăzi a fost ultima zi de depunere a ofertelor, dar viceprimarul Gabriela Nedelcu nu a precizat încă care este firma care a câștigat licitația, deși spectacolul este programat peste câteva zile.

Menționăm faptul că și anul trecut, spectacolul Seară de Colinde a stârnit controverse prin prisma modului cum a fost selectată firma care a organizat evenimentul la cererea Primăriei Pașcani.  

Related posts

Judecătorii Tribunalului Iași au respins rechizitoriul DNA în dosarul „Perla Neagră” pe motiv de neregularitate!

Răzvan Grecu

Concluziile întrevederii dintre viceprimar și reprezentantul ISU: Nici un spectacol în sala multifuncțională, Primăria nu se închide încă!

Răzvan Grecu

Memoriu împotriva intenției de a interzice mașinile școlilor de șoferi în centrul orașului! Cum comentezi?

Răzvan Grecu
Încarcă...