NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Soția unui afacerist pășcănean a decedat în această dimineață într-un accident rutier în Republica Moldova (VIDEO)

Tragedie în familia unui afacerist pășcănean. Soția acestuia a decedat în această dimineață în urma unui eveniment rutier, care s-a petrecut în satul Cișmea, raionul Orhei, din Republica Moldova.

Este vorba despre Angela Macovei în vârstă de 54 de ani, soția lui Mihai Macovei, managerul societății ProConsult Company.Surse apropiate de familie ne-au precizat faptul că cei doi soți se aflau în Soroca, întrucât firma lor subcontractase o lucrare pentru reabilitarea cetății din localitate. În această dimineață Mihai Macovei a trimis-o pe soția sa la un depozit pentru a cumpăra niște materiale. Pe șoseaua ocolitoare un autoturism condus de un bărbat nu i-a acordat prioritate mașinii condusă de pășcăneancă și a lovit-o în plin. Angela Macovei a decedat la scurt timp, în urma impactului dintre cele două mașini.  

Presa din Republica Moldova are o altă variantă. Femeia ar fi pierdut controlul volanului pe un drum unde se executau lucrări și a ajuns pe contrasens. Aici a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

{flv}diverse/impact_fatal_orhei{/flv}

Familia este în stare de șoc și a început deja formalitățile pentru a aduce în țară trupul neînsuflețit al femeii.
 

sursa video: JurnalTv.md

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Patronul Hexi Pharma ar fi murit într-un accident rutier

Redacția

Dosar penal pentru că a distrus oglinda şi geamul unei maşini parcate pe o stradă din Paşcani

Ema Roman

Angajata unei stații Peco din zona Pașcani amenințată cu un pistol de un tânăr, care nu avea bani românești pentru plata carburantului

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site