RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
LocalPoliție

Ziua Poliției Române sărbătorită în avans la Pașcani, la sala de sport de la stadion

Poliția Română sărbătorește anul acesta 202 ani de la atestarea documentară. Evenimentul va fi marcat în avans în municipiului nostru. Dacă în ceilalți ani avea loc în zona Poliției Pașcani, pe platoul de la baza scărilor mari și mici, anul acesta se va desfășura la sala de sport de la stadionul municipal.

”Mâine, 21 martie a.c., de la 10:00 la 14:00, la Sala de Sport a Stadionului din Municipiul Pașcani, va avea loc o expoziție de tehnică a Poliției Județului Iași: laboratorul criminalistic, autospeciala de intervenție a Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași, a Poliției Rutiere.Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității Iași și cei de la Poliția Municipiului Pașcani vor transmite informații preventive celor prezenți.Vă așteptăm la activitate și cu alte surprize!”, este anunțul făcut de IPJ Iași.

Prin art. 50 din Legea nr. 218 din 23.04.2002 data de 25 martie a fost desemnată Ziua Poliţiei Române.

Alegerea acestei date este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol ce a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române.

  

Related posts

Simionescu, tartorul Hârlăului: şi-a luat pământ abuziv şi l-a vândut pe 12.000 de euro

Redacția

CUMPĂRĂTURI ÎN SIGURANŢĂ

Redacția

Onești: Polițiștii aveau cheile apartamentului (Video)

Redacția
Încarcă...