RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Șoferii continuă să ignore regulile. Unii au parcat pe trecerea de pietoni, alții în mijlocul străzii

Aproape în fiecare zi, polițiștii locali depistează și sancționează șoferi care ignoră regulile de circulație. Cei mai des întâlniți sunt cei care parchează mașinile pe unde apucă. În ultimele zile, cinci conducători auto au fost sancționați pentru faptul că au parcat pe trecerea de pietoni, pe o bandă de circulație sau pe marcaje care interzic acest lucru.

De exemplu, o femeie din Pașcani a parcat autoturismul marca BMW chiar pe trecerea de pietoni din dreptul Oficiului Poștal de pe strada Gării.

”În data de 16 noiembrie,  Roxana Elena Maftei din Pașcani, în calitate de conducător al unui autoturism marca BMW a staționat voluntar pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere din fața Oficiului Poștal de pe strada Gării. Conform OUG 195/2002 a fost sancționată cu avertisment și 3 puncte penalizare,” ne-a declarat Vasile Avasiloaiei,  șeful Poliției Locale Pașcani

  

Alți doi șoferi au ignorat marcajul rutier de pe banda centrală din dreptul Școlii “Iordachi Cantacuzino”.

”Marți, 12 noiembrie Câtea Elena din comuna Moțca, în calitate de conducător auto al unui autoturism marca Volkswagen, a staționat voluntar în zona prevăzută cu marcaje rutiere de interzicere a circulației dintre benzile de circulație în zona Școlii ”Iordachi Cantacuzino” de pe strada Ștefan cel Mare. A fost sancționată cu 320 de lei amendă și 3 puncte de penalizare”, ne-a declarat Vasile Avasiloaiei,  șeful Poliției Locale Pașcani.

”La aceeași dată, numitul Gheorghe Frățică, din comuna Todirești în calitate de conducător auto al unui Volkswagen, a staționat voluntar în aceeași zonă, chiar în spatele mașinii celei amendate mai devreme. A fost sancționat și el cu cu 320 de lei amendă și 3 puncte de penalizare”, ne-a declarat Vasile Avasiloaiei,  șeful Poliției Locale Pașcani.

Un șofer din Valea Seacă a uitat codul rutier și a oprit voluntar la mai puțin de 25 m de trecerea de pietoni de pe strada Mihail Kogălniceanu.

”În data de 13 noiembrie, Vasilică Ionuț Pleșcan din comuna Valea Seacă în calitate de conducător al unui autoturism marca Ford, a oprit voluntar la mai puțin de 25 m de trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător cu indicator rutier în dreptul societății SC Aliradu SRL, de pe strada Mihail Kogălniceanu. Acesta a fost sancționat cu 160 lei amendă și 2 puncte de penalizare”, ne-a precizat Vasile Avasiloaiei, șeful Poliției Locale Pașcani
Un alt șofer depistat, a fost un pășcănean care a oprit autoutilitara pe o bandă de circulație de pe strada Ceferiștilor, îngreunând traficul auto.

”În data de 17 noiembrie numitul Octav Ungureanu din Pașcani, în calitate de conducător auto al unei autoutilitare marca Mercedes, a oprit voluntar în dreptul altui vehicol staționat regulamentar, stânjenind circulația vehiculelor pe ambele sensuri. Menționăm că, acesta a staționat în dreptul parcării de pe strada Ceferiștilor, unde adesea din cauza acestor încălcări se produc blocaje în ceea ce privește circulația vehiculelor. Acesta a fost sancționat cu 160 lei amendă și 2 puncte de penalizare”.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Italianul care a ucis un pășcănean la Vatra Dornei a primit 10 ani de închisoare

Diana Marcu

O întreagă familie de români a fost arestată în Italia după ce ar fi luat viața unui conațional!

Redacția

Acțiune de amploare pe raza municipiului Pașcani și a comunelor limitrofe

Redacția
Încarcă...