RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șoferi, atenție cum circulați spre Valea Seacă! Zeci de tiruri care așteaptă să fie încărcate cu sfeclă blochează traficul (VIDEO)

Conducătorii auto care circulă spre Pașcani ori Valea Seacă sunt sfătuiți să sporească atenția. La ieșirea din municipiu, sensul de mers de pe partea dreaptă este blocat pe o distanță de aproximativ 1000 de metri.

Pe această lungime staționează zeci de autocamioane care așteaptă să fie încărcate cu sfeclă, de pe câmpurile din zonă ce aparțin societății AgroComplex Lunca SA.

Pericolul producerii unor accidente rutiere este unul evident, ținând cont de faptul că în intersecția spre Topile pentru șoferii care merg spre Valea Seacă, urmează coborârea unei pante fără vizibilitate.

  

În această seară, în jurul orelor 16.00, în zonă nu se afla nici un echipaj de la Poliție care să asigure fluidizarea traficului. Autocamioanele încarcă sfecla de pe câmpurile din apropierea gropii de gunoi.

Precizăm faptul că o altă cauză care poate duce la producerea unor evenimente rutiere este noroiul care ajunge pe stradă cărat de roțile autocamioanelor. Șoferii care frânează pe această porțiune pot derapa.  

{flv}diverse/trafic ingreunat camioane{/flv}

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Stradă din Blăgești fără iluminat și drum balastat. Pantazi:”Vă aștept să reveniți la audiențe, dacă nu se rezolvă problemele”

Oana Cordoneanu

Demnitarii și magistrații pot obține autorizații pentru arme pe care nu știu să le folosească

Redacția

Episodul 4: Autorizația de construire! Primăria a autorizat amenajarea farmaciei fiicei primarului Dumitru Pantazi la 3 ani de la deschiderea acesteia! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...