NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șoferi, atenție cum circulați spre Valea Seacă! Zeci de tiruri care așteaptă să fie încărcate cu sfeclă blochează traficul (VIDEO)

Conducătorii auto care circulă spre Pașcani ori Valea Seacă sunt sfătuiți să sporească atenția. La ieșirea din municipiu, sensul de mers de pe partea dreaptă este blocat pe o distanță de aproximativ 1000 de metri.

Pe această lungime staționează zeci de autocamioane care așteaptă să fie încărcate cu sfeclă, de pe câmpurile din zonă ce aparțin societății AgroComplex Lunca SA.

Pericolul producerii unor accidente rutiere este unul evident, ținând cont de faptul că în intersecția spre Topile pentru șoferii care merg spre Valea Seacă, urmează coborârea unei pante fără vizibilitate.

  

În această seară, în jurul orelor 16.00, în zonă nu se afla nici un echipaj de la Poliție care să asigure fluidizarea traficului. Autocamioanele încarcă sfecla de pe câmpurile din apropierea gropii de gunoi.

Advertisements

Precizăm faptul că o altă cauză care poate duce la producerea unor evenimente rutiere este noroiul care ajunge pe stradă cărat de roțile autocamioanelor. Șoferii care frânează pe această porțiune pot derapa.  

Advertisements

{flv}diverse/trafic ingreunat camioane{/flv}

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Întâlnire cu iz penal la Valea Seacă. Un fost ofițer de Poliție și consilierii opoziției au invitat proprietarii de terenuri la o ședință folosindu-se de numele prefectului

Marius Parteni

Primarul Dumitru anunță începerea demersurilor pentru construcția unui bazin de înot, după ce a fost ironizat pe Facebook și la radio de Răzvan Grecu!

Marius Parteni

Apa potabilă va fi oprită mâine în zona deal, cartierul Micro

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site