NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

”Smallfoot”, proiecție în scop caritabil la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”

Eveniment caritabil cu tradiție, organizat la Pașcani de Asociația ”Lumină și Dar”. Este vorba despre o proiecție de film, care va avea loc marți, 10 decembrie, începând cu ora 18.00 la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”.

Prețul unui bilet este de 13 lei.

O aventură animată pentru toate vârstele, Smallfoot întoarce legenda „Bigfoot” cu susul în jos atunci când un tânăr yeti descoperă ceva ce credea că nu există: un om. Deși nu a întâlnit niciodată unul, strălucitul Migo este hotărât să le arate semenilor săi existența dificil de sesizat a omului. Întreaga acțiune eroică îi asigură o anumită faimă în cadrul tribului, chiar și o șansă cu fata visurilor sale. Dar misiunea extravagantă nu merge așa cum a fost planificată: descoperirea trimite comunitatea simplă de yeti într-o alertă și confuzie totală, devenind înspăimântată de creaturile care roiesc dincolo de satul lor înzăpezit. Va fi nevoie de o prietenie inteligentă și dificilă care să restabilească ordinea și să aducă pace între cele două lumi aparent ireconciliabile. Smallfoot este o poveste exuberantă despre prietenie, curaj și bucuria de a descoperi.

 ”Asociația Lumină și Dar dorește prin intermediul dumneavoastră și în acest an să le ofere un Craciun de vis celor 25 de beneficiari înscriși. Amintim faptul că asociația lucrează cu copii proveniți din medii defavorizate venind în sprijinul educației lor prin programe de tip after-school, totul gratuit pentru beneficiari, cheltuielile fiind suportate integral de asociație prin donațiile primite.Ne aflăm cu ajutorul lui Dumnezeu la al șaselea an de activitate pe plan local și dorim să continuăm tradiția difuzării unui film cu scop caritabil. Biletele au fost puse în vanzare. Pentru achiziționarea lor sunați la 0784. 172. 692”, conform anunțului evenimentului.

Advertisements
Loading...

Related posts

Cozi imense la RAR odată cu eliminarea taxei de mediu

Redacția

Astăzi începe Săptămâna Mare pentru ortodocşi. Iată semnificaţia fiecărei zile!

Redacția

Imagini video din timpul exercițiului de alarmare ce a avut loc săptămâna trecută la Pașcani

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site