NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Simulator auto pentru iubitorii de karting, la Clubul Copiilor

Copiii interesati de mecanica sau cei care vor sa obtina mai usor permisul auto au acum posibilitatea sa invete pe un simulator auto la Clubul Copiilor.

Directorul unitatii, Gabriel Ciopraga, a achizitionat de curand un sistem care permite copiilor sa invete mai usor sa conduca o masina in trafic sau sa invete mecanica. „Am achizitionat un televizor care are functii si de monitor, un trabant si un simulator auto. Monitorul va fi inclus in parbrizul trabantului, iar cei care doresc sa invete sa conduca sau sa cunoasca mecanica, vor putea invata pe masina simulator. Pentru ca masina este veche, a trebuit sa schimbam tapiteria si in urmatoarele zile vom monta simulatorul pe el. Avem elevi care dau de permis si au venit la noi pentru a invata cu ajutorul simulatorului, mai ales ca o firma de Scoala de soferi din Pascani ne-a pus la dispozitie si un program de circulatie rutiera”, a declarat directorul de la Clubul Copiilor Pascani, Gabriel Ciopraga. Investitia s-a ridicat la aproximativ 6600 lei. Acest simulator a fost achizitionat in special pentru elevii inscrisi la karting. „Pe perioada de iarna, copiii inscrisi la karting nu au ce face. Zapada impiedica desfasurarea activitatilor. Astfel ca ne-am gandit sa achizitionam acest simulator pentru ei”, a incheiat Gabriel Ciopraga.

sursa www.bzi.ro

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Ludovic Orban, mesaj pentru elevi: Este o variantă ca examenele să se dea online. Nu am luat în calcul amânarea anului școlar

Redacția

Evaluare Națională 2019, încep simulările

Redacția

Elevii de la Școala Gîștești – inițiați în programare

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site