NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Simona Halep surprinde după calificarea spectaculoasă din optimile de la US Open – Ce a declarat sportiva noastră

Halep știa că va fi un meci foarte greu cu Rybakina

“A fost un meci foarte greu pentru mine, știam că așa va fi. Am mai jucat împotriva ei, știam că este foarte puternică și că pune presiune pe adversar. Știam, de asemenea, că trebuie să fiu puternică și calmă. În setul al doilea nu prea mi-a ieșit asta. Știam că trebuie să mă bat până la final în decisiv” – Simona Halep, la Eurosport.

Simona Halep: Sunt departe de potențialul meu

Încă sunt departe de potențialul meu, e greu să joci la cel mai înalt nivel după trei-patru luni de pauză. Mă ajută însă să joc în fața unui asemenea public. V-am simțit lipsa, au fost doi ani foarte grei, vă mulțumesc că ați venit și vă aștept în turul următor al turneului” – Simona Halep.

  

Pregătită să dea tot ce-i mai bun

“La acest nivel este imposibil să ai meciuri ușoare, mă aștept la bătălii grele pe teren, sunt pregătită să dau tot ce am mai bun. Am venit să mă simt bine la New York și după trei ani sunt în sfârșit în optimi.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

VIDEO Carlos Alcaraz, supranumit “noul Nadal”, calificare în sferturi la US Open (Rezultatele zilei)

Redacția

Exemplar rarisim din Constituția americană a fost scos la licitație pentru 15 – 20 de milioane de dolari

Redacția

Raed Arafat, replică pentru Avocatul Poporului: E o manipulare a unei afirmații într-un sens absurd / Între a intra în sala de operație o persoană cu hernie de disc sau pentru o proteză și să iau anestezistul de acolo și să îl pun la ATI pentru COVID, aleg salvarea vieților

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site