RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Simona Halep părăsește Australian Open, după ce a fost învinsă în optimi de Alize Cornet

Simona Halep a fost învinsă în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Melbourne de sportiva franceză Alize Cornet (61 WTA), în 3 seturi, cu 6-4, 3-6, 6-4, după 2 ore și 35 de minute de joc. După acest meci Simona Halep va ieși din top 20 WTA.

 A fost al nouălea meci disputat de Simona Halep anul acesta, și primul pe care l-a pierdut. Pentru calificarea în optimi, ea a obținut 207.000 de euro și 240 de puncte în clasamentul mondial feminin.

Cea mai bună performanță a Simonei Halep la Australian open este finala, jucată în 2018.

Halep a început bine partida cu un game câștigat la 15 și cu 3 mingi de break, nefructificate, în gameul-ul 3. A urmat un schimb de break-uri, din care cel al româncei, la zero.

  

La 3-4, cele două au mai făcut odată schimb de „amabilități”, cedându-și reciproc serviciul, însă la 4-5 pentru Cornet, franceza și-a procurat rapid 3 mingi de set contra serviciu, din care a valorificat-o pe cea de a doua, câștigând primul act.

Asta, în ciuda faptului că a făcut 4 duble greșeli, iar din punct de vedere statistic nu a performat decât foarte puțin mai bine decât Halep,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Premieră: Paşcaniul reprezentat de un tânăr la etapa de la Suceava a Campionatului Naţional de Drift (FOTO – VIDEO)

Ema Roman

“Unirea” Ruginoasa a ajuns în faza optimilor la Indoor Cup Brașov

Marius Parteni

CSM Pașcani – Rapid Brodoc! Primul amical al iernii, programat pentru 7 februarie!

Marius Parteni
Încarcă...