NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Siguranța comunității pășcănene, în atenția oamenilor legii

21 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.725 au aplicat polițiștii pășcăneni într-o singură zi.

 

În seara zilei de 17 septembrie anul curent, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani şi Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea infracţionalităţii stradale în special a faptelor cu violenţă ce se pot comite în zona barurilor şi cluburilor pe fondul consumului de alcool. S-a acţionat, de asemenea pentru prevenirea evenimentelor rutiere, cât şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

  

Au fost vizate 5 zone de acţiune, fiind controlate 10 baruri şi cluburi. Au fost controlate 26 de auto şi legitimate 57 de persoane. Au fost aplicate 21 sancţiuni contravenţionale, în valoare de  5.725 lei, dintre care 15 la Legea nr. 61/1991, iar 5 conform O.U.G. nr. 195/2002

Un bărbat, de 49 ani, din mun. Paşcani a fost depistat pe strada Cuza-Vodă, din mun. Paşcani consumând băuturi alcoolice, iar în momentul  legitimării a furnizat date eronate privind identitatea sa. Acesta a fost sancţionat conform Legii nr. 61/1991 cu amendă în valoare de 300 lei.

Doi bărbaţi, ambii domiciliaţi în comuna Mirosloveşti, judeţul Iaşi, au provocat scandal la domiciliu, tulburând ordinea şi liniştea publică în zonă. Cei doi au fost sancţionaţi conform Legii nr. 61/1991, cu amendă în valoare de 200 lei fiecare.

Un tânăr de 23 ani, din mun. Paşcani a fost depistat la ora 23.30 pe strada Avram Iancu, din municipiul Paşcani în timp ce se deplasa pe o bicicletă fără a purta vestă reflectorizantă, iar bicicleta nu era echipată cu far şi elemente reflectorizante. Acesta a fost sancţionat conform OUG nr. 195/2002 cu amendă în valoare de 750 lei.

 

 

Advertisements

Related posts

Lovit cu pumnul de un vecin

Răzvan Grecu

Mega escrocherie cu autoturisme cumparate din Germania si vandute la Iasi.Grup infractional la Pascani

Redacția

Zeci de pășcăneni nu au curent electric din cauza vremii nefavorabile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site