RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Informare meteo: Ploi şi vijelii în aproape toată ţara. Vremea va deveni rece în toate regiunile

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM)a emis duminică dimineaţă o informare de ploi, instabilitate atmosferică şi răcire accentuată, valabilă de pe 18 septembrie ora 18.00, până marţi, 20 septembrie, ora 18.00. Vremea va deveni rece în toată ţara. 


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică o atenţionare nowcasting Cod galben de furtună, valabilă în zonele de munte din judeţele Vrancea, Bacău, Neamţ, Suceava şi Buzău, până la ora 17:00.   Potrivit meteorologilor, începând din seara zilei de 18 septembrie până pe 20 septembrie, ora 18.00, vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului care vor lua şi aspect de vijelie şi izolat grindină.    „Astfel de fenomene se vor semnala în seara zilei de duminică, 18 septembrie şi pe parcursul nopţii de duminică spre luni (18/19 septembrie) în zonele montane şi local în regiunile sudice, sud-estice şi centrale, apoi în cea mai mare parte a ţării.   Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp şi izolat 40…50 l/mp, cu precădere la deal şi la munte, precum şi în partea de est a teritoriului”, arată cun comunicat ANM.   Temperaturile vor scădea accentuat în toate regiunile, astfel că pe parcursul zilei de marţi, 20 septembrie, vremea va deveni rece pentru această dată în toată ţara.

Sursa: adevarul.ro

  

Related posts

Ziua Mondială a Copilului Bolnav de Cancer. În fiecare an, 500 de copii din România sunt diagnosticați cu diferite forme de cancer.

Redacția

Putin ameninţă cu „consecinţe pe care nu le-aţi mai văzut” pe cei care s-ar amesteca din afară în favoarea Ucrainei

Redacția

Aeroportul Iasi a fost gazda unui workshop european despre siguranță în aviație La eveniment au participat specialiști din domeniul aviației din șapte tari

Redacția
Încarcă...