NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Și-a atacat fratele cu un cuțit. Bătaie între frați terminată la spital

Consumul excesiv de alcool dăunează grav sănătății și familiei! Dar îți aduce și un dosar penal! Doi frați din Topile s-au întâlnit aseară la un pahar de băutură. Întrecând măsura cu băutul, aceștia s-au luat la ceartă, s-au bătut, iar unul dintre ei în vârstă de 27 de ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de celălalt.  Poliţiştii i-au întocmit agresorului dosar penal, urmând ca în funcţie de rezultatele cercetărilor şi concluziile medico-legale să se procedeze la încadrarea juridică a faptei.

„În cursul nopții trecute am fost solicitați pentru un pacient înjunghiat la Topile în vârstă de 27 de ani. Avea o plagă tăiată a cotului drept, excoriații la nivel lombar și hemitorace drept într-un context conflictual. A primit îngrijirile de urgență și a fost transportat la Spitalul Municipal Pașcani”, ne-a declarat dr. Anca Boghian, SAJ Pașcani.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

Locuințele de la G2A vor fi scoase la vânzare. Patru familii au primit cheia de la imobilele ANL care le-au fost repartizate în alte blocuri (2)

Ema Roman

ÎPS Calinic le-a interzis preoților din Suceava să mai ceară bani pentru serviciile religioase

Redacția

Şcolile şi grădiniţele participă la campania socială „Săptămâna legumelor şi fructelor donate”

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site