RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Sfârșit de gimnaziu pentru promoția 2015 a Liceului Teoretic “Miron Costin”. Patru șefi de promoție, cu media 10 pe linie

Emoții pentru elevii  de clasa a VIII-a, de la Liceul “Miron Costin”, care au pus, astăzi, punct anilor de gimnaziu petrecuți în unitatea de învățământ .

Alături de părinți și rude apropiate, aceștia s-au strâns în sala de spectacole a Clubului Copiilor, pentru a participa la cursul festiv care încheie un ciclu important din viața lor.

Îmbrăcați festiv și pregătiți cu flori pe care să le ofere dascălilor, copiii au așteptat să fie strigați “la catalog”, pentru a primi diplomele de absolvire.

  

Festivitatea a debutat cu un mesaj din partea directoarei Carmen Apostol, care s-a declarat emoționată și bucuroasă de reușitele elevilor de la liceul pe care îl conduce.

“Am avut trei clase de a VIII-a, cu 71 de absolvenți, iar dintre aceștia trei au terminat cu media 10. Promoția 2015 are trei șefi de promoție, două fete și un băiat. Sunt copii deosebiți, iar aceste note de 10 sper să le fi insuflat speranța și dragostea de carte și bineînțeles le urez succes și sunt convinsă că ei vor fi primii elevi ai promoției 2016, de clasa a IX-a”, a declarat aceasta.

Miriam Hobincă, Iulia Lupu și Vasile Gheorghiu sunt elevi în clasa a VIII-a C și au reușit să finalizeze ciclul gimnazial cu media 10 pe linie. Ei ne-au spus că au obținut aceste rezultate prin multă muncă și perseverență, dar și cu ajutorul profesorilor care i-au îndrumat spre performanță. Toți trei vor opta pentru continuarea studiilor în cadrul Liceului “Miron Costin”, la specializarea Științe ale Naturii.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Mii de elevi din judet vor beneficia de burse in cadrul proiectului “Bani de liceu”

Redacția

Comunicat de presă: Proiect finanțat din fonduri europene la Colegiul “Sadoveanu”

Redacția

Paşcaniul are două Eco Şcoli! Astăzi au fost reevaluate!

Ema Roman
Încarcă...