RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Serialul fenomen „Squid Game” i-a adus unui bărbat din Coreea de Nord o condamnare la moarte

Serialul „Squid Game” difuzat de Netflix, care a fost vizionat de miliarde de oameni, i-a adus unui bărbat din Coreea de Nord o condamnare la moarte după ce a adus filmul din China și l-ar fi vândut unor elevi.

Autoritățile Nord Coreene au primit informații că un bărbat a adus recent din China un stick pe care era piratat serialul fenomen „Squid Game”. Bărbatul a fost prins după ce s-a aflat că șapte elevi de liceu se uitau la serial.

Se pare că o copie a serialului a fost vândută unui elev din Coreea de Nord, care apoi a dat-o prietenilor săi, potrivit Radio Free Asia.

Italia vrea să introducă restricții severe anti-COVID-19  Haos în Turcia: Oamenii stau la cozi uriașe la casele de schimb valutar, în timp ce lira se prăbușește

  

24 Nov, 16:54 | Știri externe

Geri Horner, în doliu. Fratele fostei componente a trupei „Spice Girls” a murit la 54 de ani

24 Nov, 13:26 | Știri externe

Serviciul de supraveghere al Phenianului i-a prins pe elevi după ce ar fi primit o informare de la o sursă necunoscută. A fost prins contrabandistul, care a fost condamnat la moarte și va fi dus în fața plutonului de execuție.

De asemenea și elevii care cumpărat filmul de la acest bărbat au fost condamnați la închisoare pe viață,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un român a fost la un pas să fie linșat în Italia, după ce a condus băut și s-a suit cu mașina pe un trotuar plin cu pietoni

Redacția

A murit Bernard Tapie, fost ministru francez și om de afaceri

Redacția

Polonia va expulza 45 de diplomați ruși acuzați de spionaj

Redacția
Încarcă...