NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație Local

Gabriela Nedelcu la mâna lui Cătălin Condrea în cursa pentru șefia Școlii Speciale! A pierdut concursul, dar speră la o minune!

Evaluarea candidaților la proba interviu, înscriși pentru funcția de director al Școlii Speciale Pașcani, s-a încheiat astăzi. Noul director va fi cunoscut în jurul datei de 13 decembrie 2021.

Ambii candidați care au optat pentru funcția de director au obținut un punctaj de 9.60, la interviu. Este vorba despre Cătălin Condrea, actualul director, si Gabriela Nedelcu, consilier local, fost viceprimar PSD.

Condrea are avantaj în fața lui Nedelcu, după proba scrisă. El a obținut nota 7,80, în timp ce politicianul local a obținut nota 7.60.

Cum contestații nu sunt anunțate, Cătălin Condrea ar trebui să preia noul mandat la conducerea Școlii Speciale din luna ianuarie 2022.

  

Din informațiile reporterilor NewsPascani.com, Condrea este tentat să facă pasul către Liceul “Moldova”, din Târgu Frumos, acolo unde a fost singurul candidat înscris în etapa interviurilor. La finalul probei a obținut un punctaj de 9.40.

Până pe data de 13 decembrie 2021 acesta trebuie să își exprime opțiunea pentru una dintre unitățile de învățământ.

Condrea ar putea opta pentru unitatea de învățământ din Târgu Frumos, mai ales că în prezent face naveta din orașul Podu Iloaiei.  Informația circulă deja în rândul angajaților Școlii Speciale.

Sunt însă și voci care susțin că actualul manager este dispus să își continuie activitatea la Pașcani. Cătălin Condrea nu a răspuns apelurilor tefonice pentru a spune dacă a luat o decizie, fiind plecat la un eveniment la București.

Advertisements

Related posts

Elevii şcolii Gimnaziale Lunca Paşcani, învăţaţi să spună NU violenţei

Ema Roman

Sorin Cîmpeanu, în prima zi de școală: „Probleme cu distanțarea fizică sunt în mijloacele de transport“

Redacția

Concurs interjudețean de asistență medicală la Centrul de Studii „Ștefan cel Mare” Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...