NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sens unic pe străzile Izvoarelor și M. Eminescu. Decizia amânată pentru luna viitoare (VIDEO)

 

Conducerea Liceului Teoretic “Miron Costin” solicită Biroului Poliției Rutier Pașcani să susțină realizarea unui sens unic pe strada care trece prin fața unității de învățământ. Subiectul a fost discutat în ședința comisiei de organizare a circulației rutiere din cadrul Primăriei.

 

Subiectul a fost adus în discuție de comisarul șef Ioan Manole, șeful Biroului Rutier Pașcani. Propunerea acestuia a fost aceea de a se institui un sens unic din intersecția Ceferiștilor cu Izvoarelor, din fața magazinului Viosand, cu ieșire la intersecția cu 1 Decembrie 1918 la Poliție.

Marius Pintilie (PNL), membru în comisia de organizare a circulației rutiere, a propus ca și pe strada Mihai Eminescu să fie instituit sens unic, cu ieșire spre biserica Sfânta Vineri.

“Dacă se aplică această măsură pe strada Izvoarelor, pe Mihai Eminescu va fi blocaj. Cred că și aici se impune un sens unic. Trebuie gândit totul de așa natură să fluidizăm traficul chiar și pe străzile adiacente. Ar fi fost foarte important ca administrația locală să ţină cont de propunerea făcută anul trecut, prin care solicitam realizarea unui studiu prin care să ni se ofere niște soluții în acest sens”, a spus consilierul Pintilie.

Reprezentanții Poliției Locale Pașcani susțin că vor prezenta în viitoarea ședință a comisiei, o schiță legat de modul cum ar trebui organizată circulația rutieră în acea zonă din vale.

Viceprimarul Gabriela Nedelcu a susținut că o soluție în acest sens va fi luată în şedinţa comisiei de organizare a circulaţiei rutiere, de luna viitoare.        

 

{youtube}BdXO-5MTJOQ{/youtube}

Advertisements

Related posts

Drumuri greu de asfaltat în județ din cauza contestaţiilor. Se reiau licitațiile

Redacția

Concurs pentru un post vacant la Primăria Mogoșești-Siret

Redacția

Primăria Pașcani angajează consilier juridic

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site