NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Flori și arbuști de la Primăria Pașcani doar pentru spațiul din jurul blocului sau curtea școlii

Pășcănenii sau unitățile de învățământ pot depune cereri la Primăria Pașcani pentru a solicita flori sau arbuști privind înfrumusețarea spațiilor verzi.

Acestea se depun la Ghișeul Unic din cadrul Primăriei Pașcani. Pentru că în anii trecuți, florile și arbuștii au fost plantați și în alte locații decât cele specificate în cerere, conform Biroului de Presă al Primăriei Pașcani, materialele puse la dispoziție pot fi folosite doar pentru spațiul din jurul blocurilor sau curtea școlilor.

  

 „Se primesc cereri din partea pășcănenilor, unităților de învățământ și asociații de locatari. Ele ajung la Serviciul Sere și Spații Verzi, după ce au fost depuse la Ghișeul Unic din cadrul primăriei. Anul trecut au fost 15 cereri, cele mai multe din partea unităților de învățământ din municipiu, dar și asociații de proprietari care au solicitat flori și arbuști. Nu se mai acordă flori și arbuști pentru cimitire, curți private, ci doar pentru zona verde a blocurilor și curtea școlilor„ , ne-a precizat Cristian Menegon, Biroul de Presă Primăria Pașcani.

 

Advertisements

Related posts

Fost ministru de Externe din perioada comunistă: “Nicolae Ceaușescu era grav bolnav. N-ar fi trăit mai mult de un an

Oana Cordoneanu

Primăria din Târgu Frumos încearcă să rezolve problema datoriilor cetățenilor de la blocurile ANL. 8 familii riscă să fie evacuate

Răzvan Grecu

Oportunităţi de angajare la Prefectură şi Consiliul Judeţean

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site