NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Senatorul Florin Constantinescu: Bugetul pentru anul 2015 trebuie să continue creşterea economică

Conform unui comunicat de presă trimis redacției în această săptămână senatorul PSD Florin Constantinescu a prezentat în plenul Senatului o declaraţie politică cu tema: Proiecţia bugetară pe anul 2015.

Senatorul păşcănean face referire în cadrul acestei declaraţii politice la întâlnirile dintre reprezentanţii Guvernului şi cei ai FMI şi CE, remarcând faptul că runda de negocieri este foarte importantă şi utilă pentru o proiecţie bugetară pe 2015 care să răspundă nevoilor României. 

„Bugetul pe anul 2015 trebuie să fie foarte bine conturat, să răspundă tuturor nevoilor pe care România le are în prezent şi le va avea în viitor. În acelaşi timp, bugetul trebuie să fie în concordanţă cu provocările externe. Din această perspectivă, este foarte bine că proiecţia bugetară este discutată cu experţii FMI şi ai CE”, a declarat senatorul Florin Constantinescu.

Parlamentarul arată în acest context că „nu trebuie schimbată cota unică, nu trebuie introduse alte taxe şi impozite şi nici cele existente nu trebuie să crească (…) Dacă vrem ca inflaţia să rămână la un minim istoric (1,5%) şi categoric, să mai scadă, dacă vrem să avem creştere economică în continuare, dacă vrem ca şomajul să scadă, este necesar ca acum, când proiecţia bugetară este pe masă Guvernului, să se ia cele mai bune măsuri”.

În finalul declaraţiei politice Florin Constantinescu şi-a arătat încrederea în propunerile Guvernului afirmând că „bugetul pentru anul 2015 trebuie să continue creşterea economică”.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

La şase luni de la lansare, Telefonul Vârstnicului a fost apelat de 2.700 de ori

Redacția

Proiectil exploziv descoperit la Ruginoasa

Redacția

Senatul României a adoptat inițiativa legislativă pentru sprijinirea, valorizarea și readucerea în țară a șoferilor profesioniști români

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site