RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Senatorii au aprobat legea care iti permite sa retragi bani din POS-ul magazinelor. Cum functioneaza sistemul “cash back”

In curand, veti putea retrage bani si de la magazinele dotate cu POS-uri folosite pentru a plati cumparaturile cu cardul.

  

 

Asta prevede o lege adoptata marti de senatorii romani. Suma pe care o puteti cere nu poate depasi insa 200 de lei, iar initiatorul vrea sa ii ajute in special pe cei din mediul rural, acolo unde nu prea exista bancomate. Reprezentantii magazinelor sustin ca legea nu este obligatorie, insa vor incerca sa-si ajute clientii.

Zsolt Molnar, deputat UDMR, initiator al legii: “E o metoda foarte simpla, se face o plata prin card iar comerciantul elibereaza din casa suma solicitata”

Ideea parlamentarului nu este o inovatie in domeniu. Asa-numitul sistem “cash back” este folosit cu succes in Statele Unite sau in Marea Britanie. La noi, ar trebui sa fie un ajutor pentru zonele rurale acolo unde nu exista bancomate. Dezbaterile din Senat le-au provocat reactii diferite alesilor de la putere.

Articolul complet pe StirileProTV.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Stam cu ochii in telefon pana ni se schimba fizionomia. Chirurgii plasticieni ne arata “fața de smartphone”

Redacția

Pierdut certificat de înregistrare al societății SC Elastica SRL

Redacția

Drama neştiută a marelui poet Vasile Alecsandri: Elena Negri, dragostea vieţii lui, i-a murit în braţe. Ce poezie i-a dedicat artistul

Redacția
Încarcă...