NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Senator Vasile Toma: Guvernul antiromânesc PNL oferă mită din banii publici pentru a-și securiza poziția

Ieri, Guvernul PNL a aprobat alocarea a peste 876 de milioane de lei din Fondul de Rezervă Bugetară aflat la dispoziția Guvernului, prevăzut în Legea Bugetului de Stat pe 2020, unor unități sau subdiviziuni administrativ-teritoriale pentru finanțarea cheltuielilor necesare asigurării activității de asistență socială și de protecție a copilului pentru luna noiembrie 2020.

Un scop care sună minunat în teorie și o acțiune de care chiar era nevoie. În practică, însă lucrurile stau complet diferit. Acești bani s-au dat aproape exclusiv primarilor PNL, ca și cum numai în primăriile reprezentate de aceștia ar exista copii ce au nevoie de ajutor. Nu întâmplător s-a trezit acum domnul Orban să joace cartea grijii și a interesului față de acest subiect atât de delicat, folosit și exploatat cu o nerușinare ultragioasă.

Aflat într-un moment în care jocurile și interesele de putere au ajuns la paroxism și nu se mai ține cont de absolut nimic în bătălia pentru securizarea și consolidarea poziției, acest așa-zis Premier al României, care numai pentru România și români nu lucrează, tratează fondurile statului ca pe teșchereaua de la brâu, împărțind bani în stânga și-n dreapta primarilor PNL pentru a se asigura astfel de sprijinul și fidelitatea lor necondiționate, plătite (cum altfel?) din banii românilor! Iar dacă nici aceasta nu mai este mită, atunci, cred că am ajuns să trăim cu toții o distopie în această țară unde Constituția este călcată zilnic în picioare de personaje care ne rânjesc în față, în care legile îi servesc și-i deservesc exclusiv pe acești antiromâni de profesie satrapi și în care suntem mințiți și batjocoriți ostentativ. Nu mai există nicio limită! Fățiș, acest Guvern antiromânesc și inamic al oricărei legi, format din marionete lacome și avide de putere, ce au ajuns să se creadă stăpâni de sclavi, a ajuns la stadiul în care folosește banii statului român și ai noștri ai tuturor pentru a-și plăti servanții și acoliții. În condițiile în care ni se spune că bani nu mai sunt. În condițiile în care suntem demult depășiți de criza sanitară, de cea economică și în care România se împrumută zilnic pentru a-și asigura minimul de cheltuieli!!

Acești mituitori au făcut din România o țară care trăiește „de pe caietul altora” și din români subiect de umilire și anulare.

  

Ultima acțiune a Guvernului antiromânesc PNL arată fără nicio posibilitate de tăgadă că bugetul țării noastre nu ne mai aparține. El a devenit bugetul unui partid antiromânesc care își cumpără prin orice mijloc puterea. Un partid care crede că toate instituțiile trebuie să fie sub comanda lui și pentru care legea reprezintă doar o hârtie fără nicio însemnătate bună de folosit numai după bunul lor plac și necesitate.

Această grupare trebuie să dispară azi din viața politică și trebuie să răspundă în fața legii pe care a încălcat-o și continuă să o încalce!

Această grupare care a amanetat statul român trebuie să răspundă pentru tot dezastrul provocat!

Pe această cale, mă alătur colegilor mei în toate demersurile necesare pentru ca această Hotărâre să își înceteze efectele, precum și pentru ca fiecare reprezentant al Guvernului care și-a adus contribuția la ea să răspundă legal.

Atât timp cât mai există români în această țară, toți acești antiromâni și mituitori vor răspunde în fața legii și vor plăti pentru tot ce au făcut gresit!

Advertisements

Related posts

Vasile Toma: ”Nu văd rațiune si nici logica la ultima ieșire publică a șefului statului”

Redacția

Politica Guvernarii P.S.D. – ALDE, o gură de aer pentru mediul de afaceri!

Redacția

Comunicat de presă: Amenajare parc în municipiul Pașcani (DOC)

Redacția
Încarcă...