RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șeful de la Eco Salubritate vrea să scape cât mai repede de activitatea de bază a societății (DOC)

Conducerea de la Eco Salubritate dorește să scape cât mai repede de activitatea de ridicare și gestionare a deșeurilor de pe domeniul public. După Eduard Dumea, și actualul director numit de primarul Dumitru Pantazi a solicitat acest lucru Consiliului Local.

 

Cei de la Eco Salubritate solicită modificare contractului de delegare a serviciului și sunt dispuși să renunțe la el. Totul, odată cu desemnarea noului operator prin Programul Sistem de Management Integrat al Deșeurilor ce urmează a fi desemnat la nivel județean. Asta deși contractul de delegare expiră în anul 2022.

  

Cererea în acest sens a fost trimisă Consiliului Local. Ea urmează să fie discutată în ședința din 31 octombrie. Surprinzător, din partea societății Eco Salubritate, actul adițional este asumat și de un angajat al unității care și-a încetat raporturile de muncă. Este vorba despre directorul financiar, care apare alături de manager și jurist.

Am încercat să obținem un punct de vedere din partea conducerii de la EcoSalubritate, dar Leonard Ursu a refuzat să răspundă apelurilor.

Dacă cererea celor de la Eco Salubritate va fi aprobată, atunci sunt mari șanse ca societatea să se închidă în următorii ani, iar împrumutul contractat pentru modernizare să fie plătit din taxele și impozitele locale. Este vorba de peste 15 miliarde lei vechi. 

VEZI DOCUMENTUL AICI

Related posts

Rățoi și-a ales consilierul personal! De pe 1 aprilie începe munca

Redacția

Semafoarele nu vor mai fi puse în funcțiune. Sensuri giratorii la intersecția unor străzi. Vezi care sunt vizate de această măsură!

Răzvan Grecu

Prima acțiune de igienizare a pieței deal, a fost finalizată. Activitatea va fi reluată mâine!

Marius Parteni
Încarcă...