NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șeful APIA Iași a discutat cu primarul Pantazi despre investiția sistată de la Pașcani

Paul Kmen, directorul Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură Iași, s-a întâlnit astăzi cu primarul municipiului Pașcani. Acesta a venit la Pașcani pentru a afla care este poziția administrației locale față de investiția în noul sediul al instituției, care ar fi trebuit amenajat pe rampa CFR de pe strada Gării. Investiția este blcoată la această dată din cauza unui proces intentat Primăriei de Regionala CFR, care revendică mai multe suprafețe de teren din apropierea stației de călători.

”Noi avem fonduri alocate pentru realizarea unui nou sediu. Din cazuza procesului dintre Primărie și cei de la CFR ea a fost sistată. Domnul primar ne-a transmis că rămâne același teren pentru realizarea modulului de la Pașcani, iar investiția va putea fi reluată de la finele lunii septembrie”, ne-a spus Paul Kmen, directorul executiv al APIA Iași.  

Advertisements

Ministerul Agriculturii a alocat aproximativ 450 mii lei pentru realizarea modulului APIA de la Pașcani. Deși Primăria a eliberat autorizația de construcție firma care a câștigat licitația a sistat lucrările după apariția procesului cu Regionala CFR

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Municipiul Pașcani primește peste 3 milioane lei de la Guvern, pentru echilibrarea bugetului! Banii vor merge pe centrale termice!

Marius Parteni

Proiect privind modernizarea străzii Eugen Stamate, ce tranzitează piața deal

Marius Parteni

Sorin Grindeanu: Anul acesta începe construcţia primelor sectoare ale autostrăzii care leagă Muntenia de Moldova

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site