NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cetățenii din suburbii solicită înființarea unui obor în Municipiul Pașcani . Administrația locală are locația pregătită, însă terenul este blocat de o revendicare

Un grup de cetățeni din suburbii a solicitat astăzi viceprimarului Vasile Axinte ca în municipiu să fie amenajat un obor. Aceștia s-au plâns că pentru a-și vinde animalele trebuie să străbată distanțe mari până în comunele unde funcționează târguri de animale.

 

Viceprimarul Vasile Axinte le-a explicat că demersul lor are sprijinul administrației, în acest sens fiind identificat deja un teren de 1,3 ha situat pe strada Prisăcii.

„Enea Petrache din Paşcani alături de alți 6 cetăţeni s-au prezentat astăzi la audiențe și au solicitat înfiinţarea unui obor. Viceprimarul le-a transmis că un astfel de teren este prins deja pe stradă Prisăcii, iar cel mai probabil anul acesta oborul va fi realizat”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Pașcani.

Contactat telefonic, viceprimarul Vasile Axinte a dat însă o veste proastă. Acesta a declarat că după audiențe a fost informat că un pășcănean ar fi revendicat acel pământ, asta deși Cartea Funciară a fost făcută.

„Este un teren repartizat, e făcută cartea funciară și a rămas să se facă celelalte documente. Din câte am înțeles, cineva  a revendicat terenul, după ce s-a făcut Cartea Funciară și nu știu acum care este situația. Asta trebuie să întreb la Patrimoniu. De asta am înțeles că s-a și blocat. Proiectul este demarat din anul 2012”, a completat viceprimarul.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Loading...

Related posts

A început asfaltarea în satul Cozmești

Oana Cordoneanu

Șefii E.ON, prinși de primarii din Iași. „Nu sunteţi doar emitenţi de facturi“

Redacția

Primăria Târgu Frumos angajează polițist local. Ce condiții trebuie îndeplinite (DOC)

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site