NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință pentru aprobarea documentațiilor, în vederea realizării unor investiții

Legislativul local este convocat mâine, într-o ședință extraordinară, cu două proiecte pe ordinea de zi. Ședința este programată de la orele 14.00, în sala de seminarii.

Sunt două proiecte pe ordinea de zi, ce vizează realizarea unor investiții. Prima este cea prin care urmează să se aprobe actualizarea documentației tehnice cu privire la studiul de fezabilitate în cadrul obiectivului „Revitalizarea municipiului Pașcani prin modernizarea infrastructurii educaționale și a infrastructurii publice adiacente”. Acest proiect prevede construcția unei grădinița pe terenul dintre sediul Parchetului și Școala ”Iordache Cantacuzino”.

Pe lângă grădiniță, urmează să fie reabilitată și sala de sport.

Cel de-al doilea proiect prevede acordarea unui teren în suprafață de 1.132 mp, pe amplasamentul fostei grădinițe din Boșteni. Acolo, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași se va realiza un centrul social, unde ar urma să fie instituționalizați copiii din centrele speciale.   

  

Iată ordinea de zi:

Proiect de HOTĂRÂRE aprobarea actualizării documentației tehnice Studiu de Fezabilitate mixt – S.F./D.A.L.I. și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții: “Revitalizarea municipiului Pașcani prin modernizarea infrastucturii educaționale și a infrastructurii publice adiacente” – initiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Proiect de HOTĂRÂRE privind acordul Consiliului local al municipiului Pașcani pentru dezlipirea bunului imobil-teren în suprafață de 1.132 mp, proprietate publică a municipiului Pașcani, nr. cad. 66453 situat în suburbia Boșteni, str. Independenței, nr. 5, municipiul Pașcani, jud. Iași – initiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Advertisements

Related posts

Facturi de 1.110.037 lei emise de ApaVital către Primărie. Administrația locală nu recunoaşte o parte din sumă

Marius Parteni

Un consilier local solicită reanalizarea condițiilor de delegare a serviciului de apă către ApaVital Iași

Răzvan Grecu

Uluitor: Primaria susține că nu știe cu ce sumă a fost prejudiciat bugetul în dosarul „AgroComplex” în care primarul Dumitru Pantazi are calitatea de inculpat!

Ema Roman
Încarcă...