RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ședință la Guvern după cazurile de tortură din azilele din Voluntari. Pe cine a convocat Ciolacu

Marcel Ciolacu a convocat mai mulți miniștri și șefi de instutiții la o ședință ce va avea loc duminică, la ora 14.00, la Guvern, după dezvăluirile din dosarul de tortură din mai multe azile de bătrâni din Voluntari.

Mai mulți membri ai cabinetului Ciolacu au fost chemați la Guvern. Foto: Inquam

Mai mulți membri ai cabinetului Ciolacu au fost chemați la Guvern. Foto: Inquam

La discuții au fost chemați, potrivit programului oficial, Marius Budăi,  ministrul Muncii, Alina Gorghiu, ministrul Justiției, Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, și reprezentanți ai ANSVSA, ANPC, Inspecției Sanitare de Stat.

  

Premierul anunțase ședința încă de la ședința de guvern de vineri, când a cerut demiteri și demisii în acest caz. Mai exact, Ciolacu a cerut demisiile șefilor de la Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială și de la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Ilfov, dar și demiterea conducerilor direcțiilor locale de asistență socială.

Suntem oameni și am văzut ce s-a întâmplat în acele azile ale groazei. Oameni în vârstă, vulnerabili, în loc să fie ajutați, au fost torturați. Eu, personal, nu am putut parcurge toate stenogramele. acest grup organizat cu complicitatea unor funcționari trebuie să răspundă cât mai repede”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

FOTO Meciul Oțelul – Universitatea Craiova, în pericol de amânare – Cum arată stadionul din Galați

Redacția

Trei oferte depuse la cea mai scumpă licitație de autostradă lansată vreodată în România / Cine sunt constructorii

Redacția

Un microbuz înmatriculat în România, cu peste 20 de imigranţi ilegali la bord, a făcut accident la Budapesta. Şoferul a fugit

Redacția
Încarcă...