RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ședință de Guvern. Organizarea Agenției Naționale pentru Sport, pe ordinea de zi

Pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de astăzi se află proiectul de hotărâre privind organizarea, funcționarea și atribuțiile Agenției Naționale pentru Sport.

Organizarea Agenției Naționale pentru Sport, pe ordinea de zi a Guvernului FOTO: Inquam Photos

Organizarea Agenției Naționale pentru Sport, pe ordinea de zi a Guvernului FOTO: Inquam Photos

Potrivit proiectului, Agenția Națională pentru Sport este o instituție publică, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului și în coordonarea prim-ministrului, finanțată de la bugetul de stat, prin bugetul Secretariatului General al Guvernului. 

  

„Agenţia are rol de sinteză şi coordonare a aplicării strategiilor şi politicilor Guvernului în domeniul sportului. În îndeplinirea rolului şi a obiectivelor sale generale, Agenţia exercită următoarele atribuţii principale: asigură elaborarea strategiei de punere în aplicare a Programului de guvernare în domeniul sportului, fundamentează şi propune Guvernului politici în domeniul sportului, iniţiază, elaborează ori, după caz, avizează proiecte de acte normative, în vederea realizării obiectivelor strategice şi a politicilor în domeniul sportului, asigură administrarea bunurilor proprietate publică şi/sau privată a statului, în scopul desfăşurării activităţii aferente în domeniului sportului, în condiţiile legii”, prevede actul normativ, potrivit Agerpres.

Agenția Națională pentru Sport va fi condusă de un președinte cu rang de secretar de stat și de doi vicepreședinți cu rang de subsecretar de stat,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un preot a apelat la un pistol cu apă pentru a stropi cu aghiasmă credincioşii

Redacția

VIDEO Melodia Shakirei despre Pique doboară recordul de vizualizări pe YouTube pentru cântece latino / „Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo” / „O lupoaică aşa ca mine nu este pentru un tip ca tine”

Redacția

Iahtul oligarhului rus Oleg Deripaska a ajuns în apele Turciei

Redacția
Încarcă...